14:14 07.11.2017

Полторак: Жодних перешкод для виконання українсько-турецьких домовленостей немає

1 хв читати
Полторак: Жодних перешкод для виконання українсько-турецьких домовленостей немає

Українсько-турецькі домовленості, зокрема і в оборонній сфері, виконуються під ретельним контролем офіційного Києва, заявляє міністр оборони України Степан Полторак.

Як повідомляється на сайті українського оборонного відомства, про це йшлося під час зустрічі С.Полторака з заступником постійного державного секретаря Міністерства оборони Туреччини у вівторок у Таїланді, де глава Міноборони перебуває з візитом. "Дорожня карта наших взаємин визначена президентом України, і ми маємо визначити, на якому етапі перебуває виконання домовленостей. Жодних перешкод для виконання домовленостей немає. Ми уважно спостерігаємо за цим процесом", - наголосив С.Полторак.

Під час зустрічі сторони уточнили порядок виконання рішень за результатами зустрічі президентів України і Туреччини в Києві.

Як повідомлялося, 9 жовтня президент України Петро Порошенко і президент Туреччини Реджеп Таїп Ердоган за результатами VI засідання Стратегічної ради високого рівня між Україною і Туреччиною підписали Спільну заяву та План дій щодо розвитку двосторонніх відносин між Україною і Туреччиною на 2017-2019 рр. Також були підписані контракти між українськими та турецькими компаніями в оборонній сфері.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

Кулеба: Вето РФ на продовження мандата групи експертів ООН, яка стежила за дотриманням санкцій проти КНДР, - це фактично визнання провини

Голова Національних зборів Франції: Прийде день, коли Україна не буде фронтом, а буде східними воротами Європи

Польща є прикладом для України в реформі місцевого самоврядування - Верещук

Байден із невеликою перевагою випереджає Трампа за результатами опитування

Зеленський заявив про наявність суттєвого обсягу коштів на поточний рік для всіх регіонів країни в межах програми "Зроблено в Україні"

Трамп заявив, що йому на руку участь племінника Кеннеді в передвиборчих перегонах

Кулеба: Візит глави МЗС України до Індії - перший за останні сім років, мета - зміцнення українсько-індійських відносин

"УДАР Віталія Кличка" у Київраді вимагає від центральної влади повернути прибережну смугу озера Міністерка громаді Києва

Опозиція вимагає забезпечити повноцінну роботу парламенту - заява "Євросолідарності".

Кулеба повідомив, що отримує "роздратовані коментарі" з Берліна після відповідей про постачання Україні Taurus

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА