12:20 13.11.2017

У БПП нагадали про необхідність розглянути цього тижня кадрові питання

2 хв читати
У БПП нагадали про необхідність розглянути цього тижня кадрові питання

Керівник парламентської фракції "Блок Петра Порошенка" Артур Герасимов також заявляє про необхідність вирішити наступного пленарного тижня кадрові питання.

"І щодо кадрових призначень: ви знаєте, парламент заборгував кілька важливих кадрових призначень. Наприклад, завершується 2017 рік, а депутати досі не можуть остаточно визначитися з кандидатурою, наприклад, аудитора НАБУ (Національного антикорупційного бюро України - ІФ)", - сказав він на засіданні погоджувальної ради керівників фракцій, комітетів і груп парламенту в понеділок.

А.Герасимов також запропонував, тільки-но до Верховної Ради надійде законопроект про дипломатичну службу, відразу його розглянути.

"Просимо, тільки-но надійде, внести до порядку денного та якнайшвидше розглянути закон про дипломатичну службу", - сказав він.

Крім того, за словами А.Герасимова, не менш важливим є затвердження суддів Конституційного суду.

Раніше під час засідання погоджувальної ради голова фракції "Опозиційний блок" Юрій Бойко заявив, що фракція вимагає від прем'єр-міністра Володимира Гройсмана внести кандидатуру на посаду міністра охорони здоров'я України, при цьому не голосуватиме за виконувача обов'язків глави відомства Уляну Супрун, якщо її буде внесено.

У свою чергу керівник депутатської групи "Воля народу" Ярослав Москаленко закликав коаліцію "навести лад у кадрових питаннях". "Чого ми можемо очікувати від медичної реформи, коли немає міністра охорони здоров'я? Вносьте Супрун або когось іншого, або пропонуйте кілька кандидатур, нехай вирішує парламент. Ми маємо визначатися", - заявив він і закликав цього тижня внести до Верховної Ради кандидатуру на посаду глави МОЗ і розглянути її.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

Зеленський подякував прем'єр-міністру Великої Британії за виділення найбільшого пакета оборонної підтримки

Посол ЄС: Дуже сподіваюся, що в червні буде ухвалено рішення про затвердження переговорної рамки для України

Посол ЄС в Україні Матернова вітає ініціативу громадян Словаччини зі збору коштів для закупівлі снарядів для української армії

Байден закликав Сенат проголосувати за пакет допомоги Україні

У домовленостях про ATACMS всі точки розставлені - Зеленський після розмови з Байденом

ЄС планує санкції проти постачання іранських ракет Росії та на Близький Схід

Безугла передумала виходити з фракції "Слуга народу"

Перші поранені українські захисники прибули до Берліну на протезування - Кличко

МЗС України про загострення внутрішньополітичної ситуації в Грузії: закликаємо шукати вирішення ситуації шляхом конструктивного діалогу

Макрон бачить обов'язок ЄС у розширенні санкцій проти Ірану

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА