11:59 14.11.2017

Рада проголосує проект держбюджету-2018 у першому читанні завдяки голосам мажоритарників - Сюмар

2 хв читати
Рада проголосує проект держбюджету-2018 у першому читанні завдяки голосам мажоритарників - Сюмар

Проект державного бюджету України на 2018 рік удасться затвердити за допомогою голосів народних депутатів-мажоритарників, вважає заступник глави фракції "Народний фронт" Вікторія Сюмар.

"Мажоритарників взяли понад двісті. Усі вони зацікавлені в підтримці соціально-економічного розвитку своїх округів", - сказала вона журналістам у вівторок у Києві.

При цьому заступниця голови фракції висловила припущення, що проект держбюджету можуть підтримати також депутати-мажоритарники серед тих фракцій, що прийняли рішення не голосувати за документ.

"Я майже впевнена, що уряд знайде сьогодні достатню кількість голосів для того, що б проект бюджету проголосувати і, знову-таки, у першу чергу, за рахунок мажоритарних депутатів", - заявила В.Сюмар.

Вона також зазначила, що фракція "Народний фронт" голосуватиме за проект держбюджету на 2018 рік.

"Без нього реформи, які були прийняті за останній час, не запрацюють", - додала заступник голови фракції "Народного фронту".

Як повідомлялося, на засіданні погоджувальної ради керівників фракцій, комітетів і груп парламенту в понеділок, 13 листопада, в Києві голова українського парламенту Андрій Парубій повідомив, що Верховна Рада у вівторок розгляне в першому читанні законопроект про державний бюджет на 2018 рік. "Розгляд бюджету буде найважливішим питанням цього тижня", - сказав він на засіданні погоджувальної ради керівників фракцій, комітетів і груп парламенту в понеділок у Києві.

А.Парубій зазначив, що в проекті держбюджету на наступний рік, також як і в держбюджети попередніх років, пріоритетним є питання безпеки і оборони. "Я сподіваюся, що ми зможемо об'єднатися навколо ухвалення в першому читанні бюджету України", - заявив спікер.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

Кулеба закликав союзників активізувати виробництво зброї та "перейти від співчуття до запобігання загибелі людей"

Світова більшість має бути на Саміті миру - Зеленський

ВАКС ухвалив вирок колишньому нардепу Пацкану та звільнив від покарання у зв'язку із закінченням строку давності

НАДС ініційовано навчальну програму "Комунікація та взаємодія з ветеранами/ветеранками на державній службі" для публічних службовців

Завдяки підтримці столичної громади 101 бригада знищила російської техніки майже на 35 мільйонів доларів

Зеленський подякував прем'єр-міністру Великої Британії за виділення найбільшого пакета оборонної підтримки

Посол ЄС: Дуже сподіваюся, що в червні буде ухвалено рішення про затвердження переговорної рамки для України

Посол ЄС в Україні Матернова вітає ініціативу громадян Словаччини зі збору коштів для закупівлі снарядів для української армії

Байден закликав Сенат проголосувати за пакет допомоги Україні

У домовленостях про ATACMS всі точки розставлені - Зеленський після розмови з Байденом

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА