16:26 19.11.2017

Саакашвілі: Україні потрібний новий уряд і я готовий, за необхідності, його очолити

2 хв читати
Саакашвілі: Україні потрібний новий уряд і я готовий, за необхідності, його очолити

Екс-президент Грузії, лідер "Руху нових сил" Михеїл Саакашвілі заявив, що в Україні необхідно сформувати новий уряд і в разі необхідності готовий його очолити.

"Україна потребує термінового формування нової влади, нового уряду. Ми повинні разом створити цей уряд, я готовий разом з вами зробити це. Ми повинні знайти нових людей для нового уряду України. Я готовий разом з вами очолити цей процес, я готовий очолити і цей уряд, якщо потрібно. Але головне – ми знайдемо українців, яким потрібна Україна, які будуть поважати і розвивати Україну", – сказав він, виступаючи в неділю на вічі в наметовому містечку перед будівлею Верховної Ради України.

М.Саакашвілі нагадав про ініціативу початку 3 грудня "народного імпічменту". "Ми створили інформаційні центри в регіонах України. До 3 грудня ми проведемо інформаційну кампанію. Вони ж (влада – ІФ) будуть проводити кампанію захоплення людей на вулицях, побиття і залякування", – зазначив він.

Лідер "Руху нових сил" назвав 3 грудня "годиною Х для нас усіх, для них (влади – ІФ) і для країни". "Давайте організовуватися, я буду їздити зараз по країні, піднімати людей, мирно, спокійно, без будь-яких провокацій – тому що це їхній план. Наш план дій мирний, спокійний, аргументований, з конкретними планами, конкретними кандидатами на конкретні посади, з конкретним оновленням і повною зміною політичного класу в Україні", – наголосив він.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА