19:18 22.11.2017

У Кремлі немає єдності в питанні майбутнього окупованих територій Донбасу

1 хв читати
У Кремлі немає єдності в питанні майбутнього окупованих територій Донбасу

Народний депутат фракції партії "Блок Петра Порошенко" Ірина Фриз вважає, що протистояння сепаратистів в Луганську свідчить про відсутність в Кремлі єдиного погляду на майбутнє окупованих територій Донбасу.
"Відмова прес-служби російського президента коментувати ситуацію в окупованому Луганську обумовлена ​​тим, що до цих пір триває процес переговорів між групами впливу - "силовиками" і  "двором", зокрема, в особі Суркова (помічник президента РФ Владислав Сурков - ІФ). Поки що можемо говорити про те, що лідерами цього протистояння є "силовики" ... "силовики" лобіюватимуть об'єднання маріонеткових утворень в рамках моделі ПМР (Придністровська Молдавська Республіка - ІФ) ", - написала І.Фріз на своїй сторінці в соцмережі Facebook.
За її словами, розігрується сценарій, який "має безпосереднє відношення до Кремля", але демонструє відсутність єдності у поглядах різних груп на майбутнє окупованих територій. "Тому прес-служба Путіна (президент РФ Володимир Путін - ІФ) обережна у висловлюваннях", - зазначає парламентарій.
"Зрозуміло, що це чергове порушення Кремлем мінських домовленостей. Події в Луганську ще раз підтверджують те, що Росія не збирається залишати ці території. У той же час, це в черговий раз демонструє справжню слабкість Росії, де різні групи своїми діями демонструють здатність впливати і змінювати політику адміністрації і самого Путіна", - резюмувала І.Фріз.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА