08:08 23.11.2017

Клінтон звинуватила Трампа в "підбурюванні" російських хакерів

1 хв читати
Клінтон звинуватила Трампа в "підбурюванні" російських хакерів

Гілларі Клінтон звинуватила російських хакерів в цілеспрямованому прагненні зламати сервера Держдепу в той період, коли вона очолювала відомство. В інтерв'ю на радіопередачі Hugh Hewitt Show вона припустила, що до цього їх підбурював її суперник на виборах Дональд Трамп.

"Немає ніяких сумнівів в тому, що наші урядові сервери в той час, коли я була держсекретарем, були зламані. І при цьому немає ніяких доказів, що був зламаний мій особистий сервер", - заявила Клінтон, коментуючи звинувачення у використанні особистої пошти для відправки конфіденційної службової інформації.

При цьому Клінтон підкреслила, що у неї немає сумнівів, що злому піддалися сервера саме її відомства. "І я думаю, що росіяни, підбурювані тоді ще кандидатом Трампом, безумовно, робили все можливе, щоб знайти хоч щось на цьому сервері", - заявила вона. За словами Клінтон, дії Росії щодо США можна в повній мірі вважати кібервійною.

Скандал з використанням Клінтон особистої пошти для службового листування став одним із приводів для звинувачень з боку її політичних супротивників під час президентської кампанії 2016 року. При цьому Клінтон неодноразово заявляла, що той факт, що в зв'язку з цим глава ФБР Джеймс Комі оголосив проти неї офіційне розслідування, коштував їй поразки на виборах.
 

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

Кулеба: Вето РФ на продовження мандата групи експертів ООН, яка стежила за дотриманням санкцій проти КНДР, - це фактично визнання провини

Голова Національних зборів Франції: Прийде день, коли Україна не буде фронтом, а буде східними воротами Європи

Польща є прикладом для України в реформі місцевого самоврядування - Верещук

Зеленський заявив про наявність суттєвого обсягу коштів на поточний рік для всіх регіонів країни в межах програми "Зроблено в Україні"

Кулеба: Візит глави МЗС України до Індії - перший за останні сім років, мета - зміцнення українсько-індійських відносин

"УДАР Віталія Кличка" у Київраді вимагає від центральної влади повернути прибережну смугу озера Міністерка громаді Києва

Опозиція вимагає забезпечити повноцінну роботу парламенту - заява "Євросолідарності".

Кулеба повідомив, що отримує "роздратовані коментарі" з Берліна після відповідей про постачання Україні Taurus

Кулеба поговорив телефоном з міністром закордонних справ Кот-д'Івуару

Кулеба провів розмову з Боррелем, закликав до якнайшвидшого постачання Україні додаткових систем Patriot та інших ППО, здатних збивати балістику

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА