15:10 25.11.2017

Меркель висловилася проти нових виборів

1 хв читати
Меркель висловилася проти нових виборів

Канцлер Німеччини Ангела Меркель заявила, що не підтримує ініціативу проведення нових виборів у країні, повідомило агентство "Ассошіейтед прес".

"Люди проголосували. І я зовсім не підтримую прохання людей знову проголосувати, якщо ми нічого не зможемо зробити з результатами", – заявила А.Меркель у суботу на партійних зборах у Кюлунгсборні.

За підсумками виборів, що відбулися 24 вересня, блок ХДС/ХСС отримав у парламенті ФРН 246 місць, набравши 32,9%, Соціал-демократична партії Німеччини (СДПН) – 153 мандати з 20,5%, право-популістська "Альтернатива для Німеччини" (АДН ) отримала 94 місця з 12,6%, Вільна демократична партія (ВДП) – 80 мандатів з 10,7%, "Ліві" отримали 69 місць з 9,2%, "Зелені" набрали 8,9% голосів і 67 місць.

Переговори щодо формування уряду "Ямайки" (кольори ямайського прапора відповідають символічним кольорам партій, які брали участь у переговорах: чорний символізує блок ХДС/ХСС, жовтий – вільних демократів, зелений – колір партії "Зелені/Союз 90") не мали успіху.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

Польща є прикладом для України в реформі місцевого самоврядування - Верещук

Байден із невеликою перевагою випереджає Трампа за результатами опитування

Зеленський заявив про наявність суттєвого обсягу коштів на поточний рік для всіх регіонів країни в межах програми "Зроблено в Україні"

Трамп заявив, що йому на руку участь племінника Кеннеді в передвиборчих перегонах

Кулеба: Візит глави МЗС України до Індії - перший за останні сім років, мета - зміцнення українсько-індійських відносин

"УДАР Віталія Кличка" у Київраді вимагає від центральної влади повернути прибережну смугу озера Міністерка громаді Києва

Опозиція вимагає забезпечити повноцінну роботу парламенту - заява "Євросолідарності".

Кулеба повідомив, що отримує "роздратовані коментарі" з Берліна після відповідей про постачання Україні Taurus

Кулеба поговорив телефоном з міністром закордонних справ Кот-д'Івуару

Кулеба провів розмову з Боррелем, закликав до якнайшвидшого постачання Україні додаткових систем Patriot та інших ППО, здатних збивати балістику

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА