08:48 28.11.2017

США хочуть налагодити відносини з Росією, але Москва ускладнює цей процес

1 хв читати
США хочуть налагодити відносини з Росією, але Москва ускладнює цей процес

В адміністрації США "хотіли би порозумітися" з Росією, але Москва ускладнює процес поліпшення відносин, вважає спецпредставник держдепартаменту США з питань України Курт Волкер в інтерв'ю виданню The Global Politico.

"Людям хотілося б, як завжди говорить президент (США Дональд Трамп - ІФ): нам хотілося б порозумітися з Росією. Але дії Росії дуже це ускладнюють", - додав К.Волкер.

Спецпредставник Держдепу також зазначив, що з боку США "прогрес в Україні" є обов'язковою умовою поліпшення відносин між США та Росією.

"Якщо ми побачимо поліпшення у відносинах США та Росії, що, я думаю, має бути метою США, ми хотіли б, що б цей (процес - ІФ) був більш конструктивним. Нам необхідно бачити прогрес в Україні", - сказав К.Волкер.

"Це (ситуація в Україні - ІФ) стоїть на шляху (поліпшення відносин - ІФ), і це послання, яке президент Д.Трамп передав президенту (Росії Володимиру - ІФ) Путіну в Гамбурзі під час зустрічі G-20, і воно залишається актуальним, якщо ми хочемо побачити покращення", - додав він.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА