11:08 30.11.2017

Ляшко вважає, що його однопартієць Попов має скласти депутатський мандат

2 хв читати
Ляшко вважає, що його однопартієць Попов має скласти депутатський мандат

 Лідер Радикальної партії Олег Ляшко заявив, що його однопартієць народний депутат Ігор Попов має скласти депутатські повноваження у зв'язку з ситуацією навколо його сина, якого підозрюють у скоєнні розбійного нападу на магазин у Києві.

"Я щиро співчуваю моєму колезі Ігорю Попову, але в ситуації, що склалася, вважаю, що він мав скласти депутатський мандат, який отримав за списком Радикальної партії. Переконаний, що зараз Ігорю треба не за депутатський мандат триматися, а зайнятися вихованням власного сина, щоб він більше не приносив горя ні батькам, ні людям", - написав О.Ляшко на своїй сторінці в соцмережі Facebook у середу ввечері.

"Я очікую від Ігоря мужності прийняти не просте, але політично відповідальне рішення перед своєю сім'єю, командою і суспільством", - додав він.

Як повідомлялося, 26 листопада за розбійний напад на продуктовий магазин в Оболонському районі Києва було затримано сина народного депутата з фракції Радикальної партії Ігоря Попова.

За інформацією поліції два неповнолітніх (14 і 15 років) увірвалися до магазин і, погрожуючи зброєю, забрали з каси 2500 грн. Їх затримали "на гарячому" біля місця скоєння злочину. Пізніше під час поверхневого огляду правоохоронці вилучили у них предмет, схожий на пістолет, чорні балаклави і рукавички.

За цим фактом слідчий відділ Оболонського управління поліції розпочав кримінальне провадження за ч.3 ст.187 (розбій) Кримінального кодексу України.

Сам І.Попов на своїй сторінці у Facebook повідомив, що його син вчинив "серйозне правопорушення". "Мій син 14-ти років потрапив у погану компанію і скоїв серйозне правопорушення. Це моя вина, що недостатньо часу приділяв вихованню, недогледів, не запобіг. Я прошу вибачення у потерпілих, у суспільства, у моїх рідних, у моєї найкращої команди ... Пройде слідство, винні понесуть відповідальність без винятків, нехай це стане уроком і синові, і мені", - написав він.

29 листопада Оболонський районний суд м.Києва застосував до неповнолітнього сина нардепа Попова та його спільника запобіжний захід у вигляді домашнього арешту терміном на 2 місяці.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

Зеленський подякував прем'єр-міністру Великої Британії за виділення найбільшого пакета оборонної підтримки

Посол ЄС: Дуже сподіваюся, що в червні буде ухвалено рішення про затвердження переговорної рамки для України

Посол ЄС в Україні Матернова вітає ініціативу громадян Словаччини зі збору коштів для закупівлі снарядів для української армії

Байден закликав Сенат проголосувати за пакет допомоги Україні

У домовленостях про ATACMS всі точки розставлені - Зеленський після розмови з Байденом

ЄС планує санкції проти постачання іранських ракет Росії та на Близький Схід

Безугла передумала виходити з фракції "Слуга народу"

Перші поранені українські захисники прибули до Берліну на протезування - Кличко

МЗС України про загострення внутрішньополітичної ситуації в Грузії: закликаємо шукати вирішення ситуації шляхом конструктивного діалогу

Макрон бачить обов'язок ЄС у розширенні санкцій проти Ірану

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА