08:04 01.12.2017

Кабмін з 1 грудня має намір розглянути підготовку проекту держбюджету-2018 до другого читання в Раді

2 хв читати
Кабмін з 1 грудня має намір розглянути підготовку проекту держбюджету-2018 до другого читання в Раді

Кабінет міністрів України на засіданні 1 грудня має намір розглянути підготовку проекту державного бюджету на 2018 рік до другого читання у Верховній Раді, стан виконання завдань, визначених планом дій з корпоративного управління ПАТ "Національна акціонерна компанія" Нафтогаз Украіниˮ.
Згідно з порядком засідання, розміщеному на сайті уряду, дані питання на засіданні представлять міністр фінансів Олександр Данилюк і перший віце-прем'єр-міністр - міністр економічного розвитку і торгівлі Степан Кубів, відповідно.
Кабмін планує затвердити організаційну структуру Державного бюро розслідувань і типовий порядок проведення відкритого конкурсу для призначення на посади в Держбюро.
Уряд має намір затвердити новий склад наглядової ради щодо здійснення контролю за використанням та інвестуванням коштів фінансового резерву, призначеного для зняття з експлуатації діючих енергоблоків атомних електростанцій, а також виділити кошти у 2017 році для сплати України внеску до Чорнобильського фонду "Укриттяˮ Європейського банку реконструкції та розвитку.
Кабмін планує затвердити новий склад Міжвідомчої комісії з міжнародної торгівлі.
Планується затвердити перелік судів, органів і установ системи правосуддя, охорона яких здійснюється підрозділами Національної поліції і Національної гвардії.
Кабмін має намір розглянути меморандум про взаєморозуміння з урядом Об'єднаних Арабських Еміратів про взаємне скасування візових вимог.
Уряд має намір затвердити концепцію впровадження інформаційної системи управління людськими ресурсами в державних органах та план заходів щодо її реалізації, затвердити концепцію реформування системи професійного навчання державних службовців, голів місцевих державних адміністрацій, їх перших заступників та заступників, посадових осіб місцевого самоврядування та депутатів місцевих рад.
Планується затвердити критерії, за якими оцінюється ступінь ризику від провадження господарської діяльності в сфері надання послуг електронного цифрового підпису і визначається періодичність проведення планових заходів державного контролю Державною службою спеціального зв'язку та захисту інформації.
Уряд має намір розглянути питання діяльності "НАК "Нафтогаз Украіниˮ і ˮОщадбанкуˮ.
Планується схвалити проект угоди між урядами України та Молдови, а також Європейською Комісією про продовження мандату Місії Єврокомісії з надання допомоги в питаннях кордону в Україні та Республіці Молдова.
Уряд має намір схвалити підписання угоди про фінансування Дунайської транснаціональної програми.
Кабмін має намір створити організаційний комітет та затвердити план заходів з підготовки та відзначення 90-річчя від дня заснування Національної кіностудії художніх фільмів імені Олександра Довженка та організаційний комітет з підготовки та проведення Універсіад України.
Крім того, уряд має намір розглянути кадрові питання.
Початок засідання під головуванням прем'єр-міністра Володимира Гройсмана заплановано на 16:00.
 

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

Польща є прикладом для України в реформі місцевого самоврядування - Верещук

Байден із невеликою перевагою випереджає Трампа за результатами опитування

Зеленський заявив про наявність суттєвого обсягу коштів на поточний рік для всіх регіонів країни в межах програми "Зроблено в Україні"

Трамп заявив, що йому на руку участь племінника Кеннеді в передвиборчих перегонах

Кулеба: Візит глави МЗС України до Індії - перший за останні сім років, мета - зміцнення українсько-індійських відносин

"УДАР Віталія Кличка" у Київраді вимагає від центральної влади повернути прибережну смугу озера Міністерка громаді Києва

Опозиція вимагає забезпечити повноцінну роботу парламенту - заява "Євросолідарності".

Кулеба повідомив, що отримує "роздратовані коментарі" з Берліна після відповідей про постачання Україні Taurus

Кулеба поговорив телефоном з міністром закордонних справ Кот-д'Івуару

Кулеба провів розмову з Боррелем, закликав до якнайшвидшого постачання Україні додаткових систем Patriot та інших ППО, здатних збивати балістику

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА