Політика

І.Луценко має намір внести в Раду законопроект про зміни до закону про НАБУ для зняття протиріч в роботі органу

Генеральний прокурор України Юрій Луценко заявляє, що його дружина, народний депутат, представник президента у Верховній Раді Ірина Луценко має намір на цьому тижні внести в парламент законопроект про внесення змін до закону про Національне антикорупційне бюро України (НАБУ) для зняття протиріч в роботі даного органу.

"Кажу шановному директорові (НАБУ Артему Ситнику - ІФ), у тебе є дозвіл суду на зняття інформації з 17 абонентів мобільного зв'язку, а зняв ти зі 114, а значить майже зі 100 чоловік ти зняв інформацію незаконно, що є порушенням конституційних прав і взагалі- то кримінальна відповідальність, давай це владнаємо", - сказав він в ефірі ICTV в понеділок увечері.

Ю.Луценко зазначив, що А.Ситник відповів відмовою на пропозицію розібратися в ситуації.

За його словами, те ж стосується і невиконання вимог закону про набір співробітників НАБУ за результатами відкритих конкурсів. "Міняйте закон, але не порушуйте його. 4 місяці йде ця розмова. На цьому тижні скористаюся своїм сімейним станом, моя дружина, народний депутат Луценко внесе всі необхідні зміни, щоб припинити цю дискусію, якщо цього не змогли зробити ті 10 депутатів, які пікетують мій будинок", - сказав генпрокурор.

Реклама
Реклама

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

ОСТАННЄ