07:48 16.12.2017

У 2018 році українська влада повинна працювати гармонійно

2 хв читати
У 2018 році українська влада повинна працювати гармонійно

У наступному 2018 році всі гілки влади повинні працювати злагоджено і на результат, заявив народний депутат, перший заступник голови фракції партії "Блок Петра Порошенко" Ігор Кононенко на підсумковому річному звіті Міністерства інфраструктури України.

Підводячи підсумки року, що минає, парламентарій зазначив про значні досягнення в сфері інфраструктури.

"Нам є про що звітувати і чим пишатися. У першу чергу, проголосований парламентом закон, яким був створений Дорожній фонд. Це дає нам можливість в наступному році використовувати безпрецедентні гроші - 45 млрд грн на будівництво, реконструкцію і ремонт автомобільних доріг країни. У держбюджеті закладено 7 млрд. грн. на окремі дороги, такі як Львів-Вінниця-Кропивницький-Миколаїв-Одеса, Київ-Дніпро-Дружківка, Харків-Суми і Житомир-Чернівці. Я впевнений, що українці відчують, що якість, інфраструктура доріг поліпшуються. А до наших планів входить ремонт і реконструкція в наступному році 4000 кілометрів доріг", - зазначив політик.

І.Кононенко сказав, що ключовим завданням для України на 2018 рік стоїть питання розвитку лоукостів - дешевих авіаперельотів. Зараз українці вже отримали безвізовий режим, і громадяни змогли відчути, як це, без перешкод подорожувати Європою.

Також він підкреслив якість реформування і модернізації морських портів, а також, їх ефективне використання. Верховна Рада України проголосувала за законопроект щодо загальної приватизації великих інфраструктурних проектів, що значно спрощує процедуру приватизації, концесії портів і залучення інвестицій для стратегічних об'єктів країни.

Ще й досі, за словами нардепа, немає певних досягнень в сфері залізниці. Однак у парламенті висловили готовність розробляти і приймати необхідне законодавство, яке стосується розвитку цього напрямку.

"Важливо, щоб у наступному році, як і в цьому, всі гілки влади працювали спільно, злагоджено і на один результат", - підсумував свій виступ І.Кононенко.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

Зеленський подякував прем'єр-міністру Великої Британії за виділення найбільшого пакета оборонної підтримки

Посол ЄС: Дуже сподіваюся, що в червні буде ухвалено рішення про затвердження переговорної рамки для України

Посол ЄС в Україні Матернова вітає ініціативу громадян Словаччини зі збору коштів для закупівлі снарядів для української армії

Байден закликав Сенат проголосувати за пакет допомоги Україні

У домовленостях про ATACMS всі точки розставлені - Зеленський після розмови з Байденом

ЄС планує санкції проти постачання іранських ракет Росії та на Близький Схід

Безугла передумала виходити з фракції "Слуга народу"

Перші поранені українські захисники прибули до Берліну на протезування - Кличко

МЗС України про загострення внутрішньополітичної ситуації в Грузії: закликаємо шукати вирішення ситуації шляхом конструктивного діалогу

Макрон бачить обов'язок ЄС у розширенні санкцій проти Ірану

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА