16:45 17.12.2017

Саакашвілі пропонує Порошенку публічні переговори

1 хв читати
Саакашвілі пропонує Порошенку публічні переговори

Екс-президент Грузії, лідер партії "Рух нових сил" Міхеіл Саакашвілі, виступаючи перед прихильниками на мітингу на Майдані Незалежності в Києві, закликав людей виставити "символічні пікети" біля будівлі Верховної Ради для тиску на депутатів.

Як передає кореспондент агентства "Інтерфакс-Україна", виступаючи зі сцени перед присутніми, М.Саакашвілі зазначив, що наступний тиждень – це останній пленарний тиждень у цьому році, у зв'язку з чим він закликав виставити "символічні пікети" біля будівлі парламенту для того, щоб таким чином стимулювати парламентаріїв до ухвалення законів про імпічмент президента і про антикорупційний суд.

Також політик анонсував, що в Жовтневому палаці на вул. Інститутській мітингувальники мають намір розмістити свій координаційний штаб.

Крім того, М.Саакашвілі заявив про готовність до переговорів з президентом України Петром Порошенком. При цьому він наголосив, що такі переговори повинні бути публічними, відкритими і стосуватися виключно питання "відсторонення олігархів від влади" в Україні, спокійної, демократичної і мирної зміни влади, зокрема, шляхом проведення виборів. При цьому політик додав, що про жодні кулуарні переговори йтися не може.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

Зеленський подякував прем'єр-міністру Великої Британії за виділення найбільшого пакета оборонної підтримки

Посол ЄС: Дуже сподіваюся, що в червні буде ухвалено рішення про затвердження переговорної рамки для України

Посол ЄС в Україні Матернова вітає ініціативу громадян Словаччини зі збору коштів для закупівлі снарядів для української армії

Байден закликав Сенат проголосувати за пакет допомоги Україні

У домовленостях про ATACMS всі точки розставлені - Зеленський після розмови з Байденом

ЄС планує санкції проти постачання іранських ракет Росії та на Близький Схід

Безугла передумала виходити з фракції "Слуга народу"

Перші поранені українські захисники прибули до Берліну на протезування - Кличко

МЗС України про загострення внутрішньополітичної ситуації в Грузії: закликаємо шукати вирішення ситуації шляхом конструктивного діалогу

Макрон бачить обов'язок ЄС у розширенні санкцій проти Ірану

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА