15:01 25.12.2017

"Батьківщина" заявила, що отримала найбільше депутатів на місцях

2 хв читати

Керівник партії ВО "Батьківщина" Юлія Тимошенко заявила, що партія посіла перше місце з результатом 31,6% на виборах 24 травня до 51 об'єднаної територіальної громади, де вибирали депутатів сільських, селищних, міських рад ОТГ та відповідних сільських , селищних, міських голів.

«За даними всіх протоколів з мокрими печатками, партія ВО "Батьківщина" з великим відривом від усіх партій здобула перше місце на виборах до ОТГ з результатом 31,6%. У той час як партія "БПП "Солідарність" отримала 19,4%, а "Аграрна партія" – 13,8%», – сказала Ю.Тимошенко на прес-конференції в Києві і додала, що 80% кандидатів у депутати перемогли саме від партій.

Водночас, за словами політика, інші партії отримали ще більш низькі результати, наприклад, "Наш край" – 7% підтримки, "Радикальна Партія Олега Ляшка" – 6,6%, "УКРОП" – 5,5%, "Самопоміч" – 2,8%, "Опозиційний блок" – 2,7%, "Народний фронт" – 2,2%, "Свобода" – 1,2%, "Громадянська позиція" – 1,1%.

Ю.Тимошенко заявила, що команда партії ВО "Батьківщина" за даними всіх протоколів з мокрими печатками змогла провести до місцевих рад 268 депутатів, обраних від партій, у той час як "Блок Петра Порошенка "Солідарність" – 165 депутатів, "Аграрна Партія" – 117 депутатів, а "Наш край" – 60.

Лідер "Батьківщини" наголосила на тому, що партія з останніх виборів поліпшила результат на 3,5%, збільшивши таким чином розрив з партією президента "Блок Петра Порошенка "Солідарність" – до 12%.

"Показник підтримки суспільством на виборах – це і реальні рейтинги політичних партій в Україні", – наголосила Ю.Тимошенко

Вона також заявила, що вибори проходили зі значними порушеннями виборчого законодавства та застосуванням адміністративного ресурсу з боку влади, в іншому разі у команди Партії ВО "Батьківщина" був би значно вищий результат.

"Таких репресивних, насильницьких, нечесних, підкуплених виборів – не було. І "Батьківщина" має високий результат, якби не терор, який був організований на всіх рівнях", – заявила парламентарій.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

Кулеба: Вето РФ на продовження мандата групи експертів ООН, яка стежила за дотриманням санкцій проти КНДР, - це фактично визнання провини

Голова Національних зборів Франції: Прийде день, коли Україна не буде фронтом, а буде східними воротами Європи

Польща є прикладом для України в реформі місцевого самоврядування - Верещук

Байден із невеликою перевагою випереджає Трампа за результатами опитування

Зеленський заявив про наявність суттєвого обсягу коштів на поточний рік для всіх регіонів країни в межах програми "Зроблено в Україні"

Трамп заявив, що йому на руку участь племінника Кеннеді в передвиборчих перегонах

Кулеба: Візит глави МЗС України до Індії - перший за останні сім років, мета - зміцнення українсько-індійських відносин

"УДАР Віталія Кличка" у Київраді вимагає від центральної влади повернути прибережну смугу озера Міністерка громаді Києва

Опозиція вимагає забезпечити повноцінну роботу парламенту - заява "Євросолідарності".

Кулеба повідомив, що отримує "роздратовані коментарі" з Берліна після відповідей про постачання Україні Taurus

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА