14:08 13.01.2018

Медведчук: для збереження влади БПП треба починати боротьбу з зовнішнім управлінням США в Україні

2 хв читати
Медведчук: для збереження влади БПП треба починати боротьбу з зовнішнім управлінням США в Україні

Лідер громадського руху "Український вибір" Віктор Медведчук заявляє, що санкції, введені проти нього США, є інструментом політичного переслідування за його боротьбу проти зовнішнього управління, яке Вашингтон запровадив в Україні.

"Щодо мене вже діють санкції, кілька років тому введені Сполученими Штатами Америки. Ці санкції є інструментом політичного переслідування за мою жорстку і принципову позицію, спрямовану проти зовнішнього управління, яке Вашингтон запровадив в Україні, починаючи з 2014 року. І я буду продовжувати боротися проти їхньої політики, спрямованої на продовження збройного протистояння на Донбасі, проти спроб будь-якою ціною зірвати обміни людей. Я буду обстоювати ідею саме мирного врегулювання на сході України, яка так не подобається США, буду обстоювати незалежність і суверенітет України", – зазначив В.Медведчук, повідомляє прес-служба "Українського вибору".

Народному депутату від партії "Блок Петра Порошенка" Івану Віннику, який оприлюднив інформацію про нібито запровадження стосовно лідера "Українського вибору" санкцій США, а також його політичним соратникам В.Медведчук порадив "не тішити себе ілюзіями з приводу санкцій.

"Замість цього їм потрібно починати боротися проти зовнішнього управління, введеного Сполученими Штатами в Україні. Тому що для них це єдиний спосіб утриматися при владі. І чим раніше вони це зрозуміють, тим вищі їхні шанси на виживання. Тільки я борюся з зовнішнім управлінням США заради відновлення суверенітету і незалежності України, а їм ця боротьба необхідна виключно для збереження влади. Чи вистачить тому ж Віннику і таким як він розуму та часу зрозуміти це, залишається під питанням", – резюмував В.Медведчук.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

Перші поранені українські захисники прибули до Берліну на протезування - Кличко

МЗС України про загострення внутрішньополітичної ситуації в Грузії: закликаємо шукати вирішення ситуації шляхом конструктивного діалогу

Макрон бачить обов'язок ЄС у розширенні санкцій проти Ірану

Прем'єр-міністр Бельгії має намір на саміті ЄС порушити питання російського втручання в майбутні в ЄС вибори

ПАРЄ визнала нелегітимним президента РФ Путіна, а РПЦ - інструментом пропаганди

Порошенко назвав три ключові завдання для збереження держави: зміцнення ЗСУ, фортифікації і децентралізована енергетика

Більшість українців вважає, що Україна зберігає власний суверенітет - опитування КМІС

США мають намір запровадити санкції проти ІранСША мають намір запровадити санкції проти Ірану

Законопроєкт про іноагентів віддалить Грузію від ЄС

Порошенко передав військовим ще 5 новітніх комплексів РЕБ "Ай-Петрі СВ"

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА