18:43 26.01.2018

Порошенко: Домовилися з Тіллерсоном про координацію дій у сфері оборони і безпеки

1 хв читати
Порошенко: Домовилися з Тіллерсоном про координацію дій у сфері оборони і безпеки

Президент України Петро Порошенко повідомив, що під час зустрічі з держсекретарем США Рексом Тіллерсоном у п'ятницю в швейцарському Давосі сторони домовилися про координування дій у сфері оборони і безпеки.

"З держсекретарем США Рексом Тіллерсон домовилися про координацію дій у сфері оборони та безпеки. Вдячний за повну підтримку США в Раді безпеки ООН і продовження політики санкцій проти РФ", - повідомляється в офіційному акаунті П.Порошенка в соцмережі "Твіттер".

Пізніше, під час прес-конференції для ЗМІ за підсумками візиту до Давоса президент України зазначив, що співпраця Києва і Вашингтона полягає не лише в наданні ЗСУ летального озброєння.

"Ми говоримо не лише про забезпечення грантами, за рахунок коштів наших американських партнерів, не лише про надання нам ліцензій і дозволів на покупку, але і про спільне виробництво, навчання і про інші сфери, ... про які далі говорити не буду", - сказав він на прес-конференції за підсумками візиту в Давос.

Розповідаючи про терміни поставки США летального озброєння Україні, П.Порошенко повідомив, що дати йому відомі, проте зі зрозумілих міркувань він їх озвучувати не буде.

"Щойно дізналися, що Україна отримала новітню зброю, кардинально змінилася поведінка російських військових і бойовиків ... обережніше підходять до лінії зіткнення", - сказав глава держави, додавши, що це також результат.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

Кулеба: Вето РФ на продовження мандата групи експертів ООН, яка стежила за дотриманням санкцій проти КНДР, - це фактично визнання провини

Голова Національних зборів Франції: Прийде день, коли Україна не буде фронтом, а буде східними воротами Європи

Польща є прикладом для України в реформі місцевого самоврядування - Верещук

Байден із невеликою перевагою випереджає Трампа за результатами опитування

Зеленський заявив про наявність суттєвого обсягу коштів на поточний рік для всіх регіонів країни в межах програми "Зроблено в Україні"

Трамп заявив, що йому на руку участь племінника Кеннеді в передвиборчих перегонах

Кулеба: Візит глави МЗС України до Індії - перший за останні сім років, мета - зміцнення українсько-індійських відносин

"УДАР Віталія Кличка" у Київраді вимагає від центральної влади повернути прибережну смугу озера Міністерка громаді Києва

Опозиція вимагає забезпечити повноцінну роботу парламенту - заява "Євросолідарності".

Кулеба повідомив, що отримує "роздратовані коментарі" з Берліна після відповідей про постачання Україні Taurus

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА