15:42 01.02.2018

Венеціанська комісія та БДІПЛ/ОБСЄ 16 березня оприлюднять висновок щодо двох законопроектів президента України

1 хв читати
Венеціанська комісія та БДІПЛ/ОБСЄ 16 березня оприлюднять висновок щодо двох законопроектів президента України

Делегація Венеціанської комісії та представника Бюро демократичних інституцій і прав людини ОБСЄ (БДІПЛ/ОБСЄ) під час візиту до України обговорили з директором Національного антикорупційного бюро (НАБУ) Артемом Ситником боротьбу з корупцією, висновок щодо президентських законопроектів, що стосуються, зокрема, е-декларування антикорупціонерів, оприлюднять 16 березня.

Як повідомляє в четвер прес-служба НАБУ, на зустрічі з делегацією А.Ситник окреслив позицію щодо положень законопроектів №6674 ("Про внесення змін до деяких законодавчих актів щодо забезпечення відкритості для суспільства інформації про фінансування діяльності громадських об'єднань та використання міжнародної технічної допомоги") і №6675 ("про внесення змін до Податкового кодексу України щодо забезпечення відкритості для суспільства інформації про фінансування діяльності громадських об'єднань та використання Міжнародної технічної допомоги") з урахуванням їхнього можливого впливу на діяльність Бюро.

"За результатами обговорення Венеціанська комісія і БДІПЛ/ОБСЄ сформують спільний висновок, що оприлюднять 16 березня 2018 року під час пленарного засідання Єврокомісії", - йдеться в повідомленні НАБУ.

Обидва ці законопроекти, які стосуються електронного декларування доходів і витрат представниками громадських організацій (№№ 6675, 6674), президент України зареєстрував у парламенті у липні 2017 року і визначив їх як невідкладні. Верховна Рада включила їх до порядку денного в жовтні. А в січні 2018 року розгляд справи ініціатив було відтерміновано.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

Кулеба закликав союзників активізувати виробництво зброї та "перейти від співчуття до запобігання загибелі людей"

Світова більшість має бути на Саміті миру - Зеленський

НАДС ініційовано навчальну програму "Комунікація та взаємодія з ветеранами/ветеранками на державній службі" для публічних службовців

Завдяки підтримці столичної громади 101 бригада знищила російської техніки майже на 35 мільйонів доларів

Зеленський подякував прем'єр-міністру Великої Британії за виділення найбільшого пакета оборонної підтримки

Посол ЄС: Дуже сподіваюся, що в червні буде ухвалено рішення про затвердження переговорної рамки для України

Посол ЄС в Україні Матернова вітає ініціативу громадян Словаччини зі збору коштів для закупівлі снарядів для української армії

Байден закликав Сенат проголосувати за пакет допомоги Україні

У домовленостях про ATACMS всі точки розставлені - Зеленський після розмови з Байденом

ЄС планує санкції проти постачання іранських ракет Росії та на Близький Схід

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА