17:32 12.02.2018

Заяви про арешт зарубіжних активів Льовочкіна не відповідають дійсності - прес-служба депутата

2 хв читати
Заяви про арешт зарубіжних активів Льовочкіна не відповідають дійсності - прес-служба депутата

Заяви народного депутата України Вадима Рабіновича (фракція "Опозиційний блок") про те, що закордонні активи парламентарія Сергія Льовочкіна (фракція "Опозиційний блок") заарештовано, не відповідають дійсності, повідомила прес-служба політика.

"Заяви про те, що закордонні активи Сергія Льовочкіна заарештовано, не відповідають дійсності. На жоден із його закордонних активів арешт не накладено", - йдеться в коментарі прес-служби С.Льовочкіна.

При цьому в прес-службі зазначили, що розцінюють заяви В.Рабіновича як частину "мінус"-кампанії, спрямованої проти С.Льовочкіна особисто й "Опозиційного блоку" загалом.

"Мета спонсорів цієї кампанії та самого Рабіновича - отримати вигоду від влади за відволікання голосів від реальної опозиції та від продажу місць у майбутньому списку партії "За життя!" Ми закликаємо критично оцінювати заяви таких політиків, як Рабінович, чия мета - обмовляння політичних противників, які ще вчора були політичними соратниками", - зазначено в повідомленні.

У коментарі також зазначено, що В.Рабинович у 2014 році потрапив до парламенту, приховавши наявність громадянства Ізраїлю і від колег по "Опозиційному блоку", і від виборців, "він незаконно має мандат народного депутата України, оскільки це несумісно з наявністю громадянства іншої держави".

Раніше в понеділок В.Рабінович заявив, що рішенням суду м. Ніцци (Франція) заарештовано нерухомість народного депутата України з фракції "Опозиційний блок" Сергія Льовочкіна. "Французький суд міста Ніцци ... на вимогу народного депутата України Вадима Рабіновича заарештував маєтки сімейки Льовочкіних. Причому ці маєтки зазначені разом із вартістю, перший ... виявився 40 млн євро, другий - іще 10...", - повідомив В.Рабінович на прес-конференці

Згідно з копіями відповіді з суду, які оприлюднив В.Рабінович на прес-конференції, Україна є кредитором громадян України С.Льовочкіна та Юлії Льовочкіної (народний депутат, фракція "Опозиційний блок"), які проживають у Сен-Жан-Кап-Феррі, і на маєтки вартістю 40 млн євро і 10 млн євро дозволяється "накласти тимчасові судові позови".

В.Рабинович також розповів, що останнім часом на нього чинили тиск і погрожували, щоб ці матеріали не набули розголосу. Він також звернувся до Національного антикорупційного бюро, Служби безпеки та Міністерства внутрішніх справ України зробити все, щоб кошти, виведені до Франції, було повернуто до державного бюджету. Він також попросив генерального прокурора Юрія Луценка взяти під контроль цю ситуацію.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

Кулеба: Вето РФ на продовження мандата групи експертів ООН, яка стежила за дотриманням санкцій проти КНДР, - це фактично визнання провини

Голова Національних зборів Франції: Прийде день, коли Україна не буде фронтом, а буде східними воротами Європи

Польща є прикладом для України в реформі місцевого самоврядування - Верещук

Байден із невеликою перевагою випереджає Трампа за результатами опитування

Зеленський заявив про наявність суттєвого обсягу коштів на поточний рік для всіх регіонів країни в межах програми "Зроблено в Україні"

Трамп заявив, що йому на руку участь племінника Кеннеді в передвиборчих перегонах

Кулеба: Візит глави МЗС України до Індії - перший за останні сім років, мета - зміцнення українсько-індійських відносин

"УДАР Віталія Кличка" у Київраді вимагає від центральної влади повернути прибережну смугу озера Міністерка громаді Києва

Опозиція вимагає забезпечити повноцінну роботу парламенту - заява "Євросолідарності".

Кулеба повідомив, що отримує "роздратовані коментарі" з Берліна після відповідей про постачання Україні Taurus

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА