10:44 15.02.2018

Кличко візьме участь у Мюнхенській конференції з безпеки

1 хв читати
Кличко візьме участь у Мюнхенській конференції з безпеки

Міський голова Києва Віталій Кличко візьме участь у відкритті та роботі Мюнхенської конференції з питань безпеки "Майбутня роль Євросоюзу як глобального гравця та його взаємини з Росією і США" (16-18 лютого).

Як повідомляє прес-служба мера, у рамках конференції заплановано низку двосторонніх зустрічей В.Кличка із провідними представниками політичних та ділових кіл, зокрема, зі спеціальним представником Державного департаменту США з питань України Куртом Волкером, федеральним канцлером Австрії Себастьяном Курцом, головою групи "Християнсько -Соціальний союз Німеччини" у Бундестазі Олександром Добріндтом. Він також відвідає прийом мера Мюнхена Дітера Райтера, який традиційно відбувається у рамках конференції.

Крім того, В.Кличко візьме участь у дискусії конференції "Форум безпеки і миру за підтримки Міжнародного Союзу демократів і Міжнародного Республіканського Інституту" за участю К.Волкера, директора Міжнародного Республіканського Інституту Дена Твіннінга, члена парламенту Канади Тоні Клемента і в ланчі на запрошення Ялтинської європейської Стратегії, де обговорюватимуть питання і виклики, що постають перед національною безпекою України.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

Кулеба: Вето РФ на продовження мандата групи експертів ООН, яка стежила за дотриманням санкцій проти КНДР, - це фактично визнання провини

Голова Національних зборів Франції: Прийде день, коли Україна не буде фронтом, а буде східними воротами Європи

Польща є прикладом для України в реформі місцевого самоврядування - Верещук

Байден із невеликою перевагою випереджає Трампа за результатами опитування

Зеленський заявив про наявність суттєвого обсягу коштів на поточний рік для всіх регіонів країни в межах програми "Зроблено в Україні"

Трамп заявив, що йому на руку участь племінника Кеннеді в передвиборчих перегонах

Кулеба: Візит глави МЗС України до Індії - перший за останні сім років, мета - зміцнення українсько-індійських відносин

"УДАР Віталія Кличка" у Київраді вимагає від центральної влади повернути прибережну смугу озера Міністерка громаді Києва

Опозиція вимагає забезпечити повноцінну роботу парламенту - заява "Євросолідарності".

Кулеба повідомив, що отримує "роздратовані коментарі" з Берліна після відповідей про постачання Україні Taurus

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА