16:39 16.02.2018

"Рух нових сил" Саакашвілі, партія Капліна та ще низка організацій претендують на проведення акцій у центрі Києва 18 лютого

2 хв читати
"Рух нових сил" Саакашвілі, партія Капліна та ще низка організацій претендують на проведення акцій у центрі Києва 18 лютого

Громадська організація "Рух нових сил Михайла Саакашвілі" (РНС) подала заявку на проведення 18 лютого "Маршу за майбутнє" в центрі Києва.

Як повідомили агентству "Інтерфакс-Україна" в департаменті суспільних комунікацій КМДА, у неділю партія екс-президента Грузії з 7:00 до 15:00 планує провести марш і автопробіг за маршрутом: парк ім. Т.Шевченка – вулиця Володимирська – вул. Б.Хмельницького – вулиця Хрещатик – майдан Незалежності.

"РНС" запланував віче про "дотримання правових методів функціонування державних інститутів". На 17 лютого вони подали заявку на монтаж сцени, 18 лютого очікується участь у марші 50 тис. людей, 1 тис. автомобілів, зазначено наявність "30 наметів", планується перекриття руху.

При цьому з 18 по 20 лютого на майдані Незалежності "Національний меморіальний комплекс Героїв Небесної Сотні – Музей Революції Гідності" організовує "Тематичні інсталяції з нагоди Дня Героїв Небесної Сотні". На монтаж відповідних конструкцій подано заявку з 16 по 22 лютого.

Також 18 лютого, на Європейській площі з 9:00 до 14:00 "Соціал-демократична партія" народного депутата України Сергія Капліна має намір провести акцію про "необхідність підвищення мінімальної зарплати і пенсії" за участю 10 тис. осіб, зі встановленням сцени, наметів і використанням звукопідсилювальної апаратури.

18 лютого з 15:00 Добровольчий рух "ОУН" Миколи Коханівського планує провести мітинг і марш "Смерть Росії!" з майдану Незалежності до представництва Росспівробітництва на вул. Борисоглібській за участю 500 осіб.

Крім цього, 18 лютого з 10:00 планується пам'ятна хода та молебень на честь загиблих Героїв Небесної Сотні за участю 500 осіб, організована громадською організацією "Сім'ї "Небесної Сотні". Цей захід планується провести від перехрестя вулиці Хрещатик та Алеї Героїв Небесної Сотні до пам'ятного хреста на честь загиблих.

Ще в неділю з 14:00 до 17:00 заявлено театральне дійство "Майдан – колиска нового людства" за участю 50 осіб, організоване громадською організацією "Воля громади". Місце проведення: Майдан – вулиця Інститутська – Маріїнський парк – вул. Грушевського.

З 15:40 до 20:00 Українська Академія лідерства запланувала заходи в пам'ять Героїв Небесної Сотні і героїв АТО, творчу акцію і виставку на Майдані і в Культурно-мистецькому центрі Києво-Могилянської академії за участю 250 осіб.

Крім того, 18 лютого з 11:00 до 14:00 "Союз ветеранів АТО Солом'янського району міста Києва" планує ходу з нагоди "дня пам'яті загиблих захисників Дебальцевського плацдарму" від будівлі КМДА на Хрещатику до Софійської площі за участю 3 тис. осіб.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

Перші поранені українські захисники прибули до Берліну на протезування - Кличко

МЗС України про загострення внутрішньополітичної ситуації в Грузії: закликаємо шукати вирішення ситуації шляхом конструктивного діалогу

Макрон бачить обов'язок ЄС у розширенні санкцій проти Ірану

Прем'єр-міністр Бельгії має намір на саміті ЄС порушити питання російського втручання в майбутні в ЄС вибори

ПАРЄ визнала нелегітимним президента РФ Путіна, а РПЦ - інструментом пропаганди

Порошенко назвав три ключові завдання для збереження держави: зміцнення ЗСУ, фортифікації і децентралізована енергетика

Більшість українців вважає, що Україна зберігає власний суверенітет - опитування КМІС

США мають намір запровадити санкції проти ІранСША мають намір запровадити санкції проти Ірану

Законопроєкт про іноагентів віддалить Грузію від ЄС

Порошенко передав військовим ще 5 новітніх комплексів РЕБ "Ай-Петрі СВ"

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА