Політика

Якщо німецька сторона буде готова до міністерської зустрічі в нормандському форматі, готова і Росія

Проведення зустрічі глав МЗС країн "нормандської четвірки" на "полях" Мюнхенської конференції з безпеки поки що не підтверджується, заявив глава МЗС РФ Сергій Лавров.

"Будемо чекати, поки що нічого не підтвердилося. Ми вчора дуже докладно з паном Клімкіним (главою МЗС України Павлом Клімкіним – ІФ) все обговорили, тому я навіть не знаю, збиратися, не збиратися. Якщо німці будуть готові, то ми теж готові", – сказав С.Лавров журналістам.

Пізніше на сайті МЗС РФ було розміщено текст відповіді С.Лаврова на запитання ЗМІ "на полях" Мюнхенської конференції з питань політики безпеки на запитання, чи відбудеться в суботу зустріч.

"Ми вчора пояснили, що були готові, але наш німецький колега несподівано був змушений вилетіти у Берлін. Сьогодні ми запропонували декілька варіантів, які нас влаштовують, з урахуванням наявної програми. Будемо чекати. Поки що нічого не підтвердилося", – сказав російський міністр.

"Ми вчора з Генеральним секретарем ОБСЄ Гремінгером все дуже детально обговорили. Тому я навіть не знаю, збиратися чи ні. Якщо німці будуть готові, то ми теж готові", – наголосив С.Лавров.

Реклама
Реклама

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

ОСТАННЄ