15:14 28.02.2018

ВР уже може розглянути 20 із 57 євроінтеграційних законопроектів -

2 хв читати
ВР уже може розглянути 20 із 57 євроінтеграційних законопроектів -

 Верховна Рада готова розглянути 20 із 57 законопроектів щодо імплементації угоди про асоціацію між Україною та ЄС, заявляє голова парламенту України Андрій Парубій.

"У парламенті була розроблена дорожня карта, яка налічує 57 законопроектів у сфері виконання наших зобов'язань щодо угоди про асоціацію між Україною та ЄС. Ці 57 законопроектів є конкретними кроками на нашому шляху до Євросоюзу. 20 із цих законопроектів уже повністю готові для розгляду в залі й ухвалення Верховною Радою України", - сказав А.Парубій на презентації дорожньої карти пріоритетних законопроектів у сфері євроінтеграції в середу в Києві.

За словами спікера українського парламенту, ВР має кожного пленарного тижня щонайменше два-три законопроекти ставити до порядку денного і підтримувати їх у залі засідань. "Цей план на довгострокову перспективу, до 2019 року", - сказав А.Парубій.

Він наголосив, що це великий обсяг роботи, який стоїть перед Верховною Радою. "Проте я переконаний, що парламент цього скликання, парламент постмайданний розуміє важливість цих зобов'язань. Я переконаний, що ми зможемо гідно пройти цей шлях євроатлантичної інтеграції", - сказав А.Парубій.

Як передає кореспондент агентства "Інтерфакс-Україна", серед 20 законопроектів, які готові до розгляду, є і урядові, і депутатські ініціативи у сфері захисту інтелектуальної власності, технічних регламентів, фінансових послуг, енергетики.

Крім того, дорожня карта також містить законопроекти у сфері митниці, підприємництва, сільського господарства, цінних паперів.

Зокрема, в розділі "політичний діалог, національна безпека та оборона" зазначений законопроект про добровільне об'єднання громад (№6466) та проект закону про порядок утворення, ліквідації районів, встановлення та зміни їх меж (№6636).

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

Кулеба закликав союзників активізувати виробництво зброї та "перейти від співчуття до запобігання загибелі людей"

Світова більшість має бути на Саміті миру - Зеленський

НАДС ініційовано навчальну програму "Комунікація та взаємодія з ветеранами/ветеранками на державній службі" для публічних службовців

Завдяки підтримці столичної громади 101 бригада знищила російської техніки майже на 35 мільйонів доларів

Зеленський подякував прем'єр-міністру Великої Британії за виділення найбільшого пакета оборонної підтримки

Посол ЄС: Дуже сподіваюся, що в червні буде ухвалено рішення про затвердження переговорної рамки для України

Посол ЄС в Україні Матернова вітає ініціативу громадян Словаччини зі збору коштів для закупівлі снарядів для української армії

Байден закликав Сенат проголосувати за пакет допомоги Україні

У домовленостях про ATACMS всі точки розставлені - Зеленський після розмови з Байденом

ЄС планує санкції проти постачання іранських ракет Росії та на Близький Схід

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА