12:39 15.03.2018

Радбез ООН у четвер обговорить ситуацію в окупованому Криму

2 хв читати
Радбез ООН у четвер обговорить ситуацію в окупованому Криму

У четвер, 15 березня, відбудеться закрите засідання Ради безпеки ООН (формат Appia) щодо ситуації в окупованому Криму.

Як повідомляється на сторінці Міністерства закордонних справ України в соцмережі Twitter у четвер, засідання відбудеться з ініціативи Києва.

"У четвер за ініціативою України Радбез ООН проведе засідання у форматі Appia щодо ситуації в окупованому Криму. Початок о 21:00 за київським часом", - йдеться в повідомленні.

Міністр закордонних справ України Павло Клімкін повідомив, що засідання розпочнеться ввечері, о 21:00, але не уточнив, за яким часом. "Сьогодні о 21-й за нашою ініціативою РБ ООН збереться на засідання за формулою Арріа", - написав він у своєму мікроблозі в соцмережі Twitter.

За його словами, Україну на засіданні представлятиме заступник міністра закордонних справ України з питань євроінтеграції Олена Зеркаль. "Олена Зеркаль братиме участь в обговоренні ситуації в окупованому Криму за два дні до нелегітимних виборів президента РФ", - розповів П.Клімкін.

Засідання членів Радбезу ООН за формулою Appia - неформальні конфіденційні зустрічі, організовані членом або членами Радбезу з метою проведення в приватному порядку відкритого обміну думками з використанням гнучких процедурних рамок і за участю осіб, яких було б корисно заслухати та яким вони хотіли б щось повідомити.

Як повідомлялося, раніше О.Зеркаль заявила, що стосовно людей, які сприяли проведенню виборів президента РФ в анексованому Криму, буде застосовано санкційний режим.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА