16:29 15.03.2018

Депутати від "Народного фронту" обговорювали з Н.Савченко в четвер лише її звинувачення на адресу Парубія

2 хв читати
Депутати від "Народного фронту" обговорювали з Н.Савченко в четвер лише її звинувачення на адресу Парубія

Народний депутат фракції "Народний фронт" Ігор Лапін заявляє, що його колеги з фракції хотіли прояснити у позафракційного народного депутата Надії Савченко її слова про те, що голова Верховної Ради України Андрій Парубій під час Майдану начебто водив снайперів до готелю "Україна".

"Наші депутати, мої побратими спілкувалися з Надією щодо цієї її заяви. Вона попросила вибачення і потім публічно спростувала це твердження. Це все, про що вони говорили", - сказав І.Лапін агентству "Інтерфакс-Україна" в четвер.

Відповідаючи на запитання про те, чи була у Н.Савченко із собою зброя, про що повідомила низка ЗМІ, парламентар сказав: "У цьому випадку немає сенсу коментувати, була вона зі зброєю чи ні". "У нас є деякі народні депутати, які володіють нагородною зброєю, і вони її здають у спеціальний сейф. Тому щось тут коментувати не бачу сенсу", - сказав І.Лапін.

Як повідомлялося, раніше деякі українські ЗМІ, посилаючись на джерела, повідомляли про те, що Н.Савченко в четвер прибула до сесійної зали, принісши із собою боєприпаси. При цьому народні депутати, зокрема фракції "Народний фронт", спілкувалися з нею в кулуарах парламенту.

Депутат у четвер також заявила, що кримінальні провадження щодо розстрілів на Майдані не будуть розкриті, оскільки цьому перешкоджають високопосадові особи, зокрема у Верховній Раді. За словами депутата, у своїх свідченнях у майданівських справах вона повідомила, що "під'їжджав синій мікроавтобус, з нього виходили люди зі зброєю... ці люди є в парламенті". "Я бачила, як Парубій (нинішній голова Верховної Ради Андрій Парубій - ІФ) заводив снайперів до готелю "Україна"... Ті люди, які віддавали накази, які скоювали злочини і несуть відповідальність, завжди намагатимуться шукати крайніх", - вважає вона.

Пізніше депутат заявила, що мала на увазі не А.Парубія, а керівника комітету з нацбезпеки і оборони Сергія Пашинського і запропонувала допитати її публічно на детекторі брехні.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

Кулеба закликав союзників активізувати виробництво зброї та "перейти від співчуття до запобігання загибелі людей"

Світова більшість має бути на Саміті миру - Зеленський

НАДС ініційовано навчальну програму "Комунікація та взаємодія з ветеранами/ветеранками на державній службі" для публічних службовців

Завдяки підтримці столичної громади 101 бригада знищила російської техніки майже на 35 мільйонів доларів

Зеленський подякував прем'єр-міністру Великої Британії за виділення найбільшого пакета оборонної підтримки

Посол ЄС: Дуже сподіваюся, що в червні буде ухвалено рішення про затвердження переговорної рамки для України

Посол ЄС в Україні Матернова вітає ініціативу громадян Словаччини зі збору коштів для закупівлі снарядів для української армії

Байден закликав Сенат проголосувати за пакет допомоги Україні

У домовленостях про ATACMS всі точки розставлені - Зеленський після розмови з Байденом

ЄС планує санкції проти постачання іранських ракет Росії та на Близький Схід

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА