13:32 17.03.2018

Порошенко 18-19 березня здійснить візит в Кувейт, а 19-20 відвідає Катар

1 хв читати

Президент України Петро Порошенко 18-19 березня здійснить державний візит в Державу Кувейт, а 19-20 березня – офіційний візит до держави Катар, повідомляє прес-служба глави держави.

Програма візиту до Кувейту передбачає переговори П.Порошенка з еміром цієї держави шейхом Сабахом аль-Ахмедом аль-Джабером ас-Сабахом, прем'єр-міністром Кувейту Джабером аль-Мубараком аль-Хамадом аль-Сабахом, головою Національної асамблеї Кувейту Марзуком Мухаммадом Алі аль-Ганімом, а також з віце-прем'єром, міністром закордонних справ шейхом Сабахом Халідом аль-Хамадом аль-Сабахом.

Крім того, президент зустрінеться з керівництвом провідних інвестиційних фондів Кувейту.

"В рамках візиту планується обговорення широкого спектру питань українсько-кувейтської співпраці в торговельно-економічній, військово-технічній, інвестиційній та гуманітарній сферах. Планується підписання низки двосторонніх документів", - йдеться в повідомленні прес-служби.

19-20 березня П.Порошенко відвідає з офіційним візитом Державу Катар, де передбачені його переговори з еміром цієї держави шейхом Тамімом бін Хамадом Аль Тані та прем'єр-міністром, міністром внутрішніх справ шейхом Абдуллою бін Насером Аль Тані.

Крім цього, президент України проведе окремі зустрічі з виконавчим директором Катарської інвестиційної адміністрації шейхом Абдуллою бін Мухаммедом Аль Тані та провідними катарськими бізнесменами.

Передбачається також участь президента у відкритті міжнародної агропромислової виставки "Qatar International Agricultural Exhibition-2018".

У рамках візиту планується обговорення широкого спектру питань українсько-катарського співробітництва в торговельно-економічній, інвестиційній, енергетичній, сільськогосподарській та інших сферах.

Заплановано підписання низки двосторонніх документів.

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

Кулеба закликав союзників активізувати виробництво зброї та "перейти від співчуття до запобігання загибелі людей"

Світова більшість має бути на Саміті миру - Зеленський

ВАКС ухвалив вирок колишньому нардепу Пацкану та звільнив від покарання у зв'язку із закінченням строку давності

НАДС ініційовано навчальну програму "Комунікація та взаємодія з ветеранами/ветеранками на державній службі" для публічних службовців

Завдяки підтримці столичної громади 101 бригада знищила російської техніки майже на 35 мільйонів доларів

Зеленський подякував прем'єр-міністру Великої Британії за виділення найбільшого пакета оборонної підтримки

Посол ЄС: Дуже сподіваюся, що в червні буде ухвалено рішення про затвердження переговорної рамки для України

Посол ЄС в Україні Матернова вітає ініціативу громадян Словаччини зі збору коштів для закупівлі снарядів для української армії

Байден закликав Сенат проголосувати за пакет допомоги Україні

У домовленостях про ATACMS всі точки розставлені - Зеленський після розмови з Байденом

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА