12:40 19.03.2018

БПП виступає за термінове внесення і розгляд законопроекту для усунення недоліків у КПК

2 хв читати
БПП виступає за термінове внесення і розгляд законопроекту для усунення недоліків у КПК

Фракція "Блок Петра Порошенка" наполягає на невідкладному внесенні та розгляді законопроекту, який дозволить усунути недоліки в Кримінальному процесуальному кодексі України.

"Наша фракція вважає невідкладним завданням парламенту прийняти зміни до кримінального законодавства в комітетській редакції законопроекту №7547. Однак через те, що цей законопроект був відхилений, потрібно негайно внести новий проект закону і якнайшвидше ухвалити в залі", - сказав глава фракції "Блок Петра Порошенка" Артур Герасимов на засіданні погоджувальної ради керівників фракцій, комітетів і груп парламенту в понеділок.

Як відомо, згідно з регламентом, якщо законопроект відхилений, аналогічна за змістом ініціатива може бути внесена і проголосована на наступній сесії парламенту.

Крім того, А.Герасимов зазначив, що цього тижня потрібно розглянути законопроекти, що стосуються дипломатичної служби. Політик також зазначив, що парламент не може стояти осторонь в питанні оподаткування експорту соняшника, сої та ріпаку.

Як повідомлялося, на минулому пленарному тижні Верховна Рада відхилила законопроект про внесення змін до Кримінального процесуального кодексу України.

Верховна Рада 3 жовтня 2017 ухвалила законопроект про внесення змін до низки кодексів, запустивши, таким чином, судову реформу. Народний депутат Андрій Лозовий (фракція Радикальної партії) запропонував поправку №109, якою пропонувалося змінити низку статей КПК. Цю поправку врахував профільний комітет у підготовці законопроекту до другого читання і парламент прийняв законопроект у цілому з урахуванням цієї правки.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

МЗС України про загострення внутрішньополітичної ситуації в Грузії: закликаємо шукати вирішення ситуації шляхом конструктивного діалогу

Макрон бачить обов'язок ЄС у розширенні санкцій проти Ірану

Прем'єр-міністр Бельгії має намір на саміті ЄС порушити питання російського втручання в майбутні в ЄС вибори

ПАРЄ визнала нелегітимним президента РФ Путіна, а РПЦ - інструментом пропаганди

Порошенко назвав три ключові завдання для збереження держави: зміцнення ЗСУ, фортифікації і децентралізована енергетика

Більшість українців вважає, що Україна зберігає власний суверенітет - опитування КМІС

США мають намір запровадити санкції проти ІранСША мають намір запровадити санкції проти Ірану

Законопроєкт про іноагентів віддалить Грузію від ЄС

Порошенко передав військовим ще 5 новітніх комплексів РЕБ "Ай-Петрі СВ"

Китай справді може допомогти відновити справедливий мир для України - Зеленський

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА