23:40 19.03.2018

Тимошенко лідирує в президентському рейтингу

1 хв читати
Тимошенко лідирує в президентському рейтингу

Якби вибори президента України відбулися наприкінці лютого 2018 року, то в першому турі найбільшу кількість голосів отримала б лідерка "Батьківщини" Юлія Тимошенко - 24,6% серед тих, хто має намір голосувати та визначився.

Згідно з даними опитування, проведеного Київським міжнародним інститутом соціології (КМІС), за лідера Радикальної партії України Олега Ляшка проголосували б 15,5% українських виборців, за лідера "Громадянської позиції" Анатолія Гриценка - 12,5%, за нинішнього президента України Петра Порошенка - 9,8%, за співголову фракції "Опозиційний блок" Юрія Бойка - 9,7%, за лідера партії "За життя" Вадима Рабіновича - 9,5%.

4,9% респондентів із тих, що визначилися і мають намір голосувати, підтримали б на виборах президента мера Львова Андрія Садового, 4,2% - прем'єр-міністра України Володимира Гройсмана, 3,8% - лідера партії "Свобода" Олега Тягнибока.

Опитування проводилося з 5 по 21 лютого 2018 року "на замовлення клієнта". Було опитано 2043 респондентів, що проживають у 110 населених пунктах в усіх регіонах України (окрім АР Крим). У Луганській і Донецькій областях опитування проводилося лише на території, контрольованій українською владою.

Статистична похибка вибірки не перевищує 3,3% для показників, близьких до 50%, 2,8% - для показників, близьких до 25%, 2,0% - для показників, близьких до 10%, 1,4% - для показників, близьких до 5%.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

Кулеба: Вето РФ на продовження мандата групи експертів ООН, яка стежила за дотриманням санкцій проти КНДР, - це фактично визнання провини

Голова Національних зборів Франції: Прийде день, коли Україна не буде фронтом, а буде східними воротами Європи

Польща є прикладом для України в реформі місцевого самоврядування - Верещук

Байден із невеликою перевагою випереджає Трампа за результатами опитування

Зеленський заявив про наявність суттєвого обсягу коштів на поточний рік для всіх регіонів країни в межах програми "Зроблено в Україні"

Трамп заявив, що йому на руку участь племінника Кеннеді в передвиборчих перегонах

Кулеба: Візит глави МЗС України до Індії - перший за останні сім років, мета - зміцнення українсько-індійських відносин

"УДАР Віталія Кличка" у Київраді вимагає від центральної влади повернути прибережну смугу озера Міністерка громаді Києва

Опозиція вимагає забезпечити повноцінну роботу парламенту - заява "Євросолідарності".

Кулеба повідомив, що отримує "роздратовані коментарі" з Берліна після відповідей про постачання Україні Taurus

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА