22:07 23.03.2018

Кернес знову очолив рейтинг мерів за рівнем довіри

2 хв читати

Другий рік поспіль Харківський міський голова Геннадій Кернес очолює рейтинг мерів обласних центрів України за рівнем довіри місцевих жителів.

Такими є результати соціологічного дослідження, проведеного соціологічною групою «Рейтинг» на замовлення Міжнародного республіканського інституту.

Згідно з опитуванням, рівень задоволеності роботою міського голови в Харкові склав 75% (друге-третє місця ділять Івано-Франківськ та Маріуполь з показником 72%). Діяльність Харківської міської ради позитивно оцінили 63% опитаних харків'ян (на першому місці - Маріуполь з 65%, у Івано-Франківська - також 63%). Таким чином, з усіх жителів обласних центрів роботу мера найбільше оцінили харків'яни.

Крім того, Харків посів друге місце в рейтингу обласних центрів України за рівнем якості послуг, що надаються. Індекс задоволеності харків'ян якістю 22 сфер і послуг склав 3,3 бала. Лідирує в рейтингу місто Вінниця з результатом 3,6 бала. Також до Харкова підтягнувся Луцьк, який отримав 3,3 бала. Зазначимо, що торік всі три міста теж увійшли до топ-3 за якістю послуг, що надаються.

Довідка. Четверте всеукраїнське муніципальне опитування було проведене соціологічною групою «Рейтинг» на замовлення Міжнародного республіканського інституту в лютому 2018 року в 22 обласних центрах України, які не перебувають під контролем російських або проросійських сил, а також у містах Маріуполь та Сєвєродонецьк. Опитано понад 19 тис. респондентів. Статистична похибка для кожного міста не перевищує 3,5%.

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

Перші поранені українські захисники прибули до Берліну на протезування - Кличко

МЗС України про загострення внутрішньополітичної ситуації в Грузії: закликаємо шукати вирішення ситуації шляхом конструктивного діалогу

Макрон бачить обов'язок ЄС у розширенні санкцій проти Ірану

Прем'єр-міністр Бельгії має намір на саміті ЄС порушити питання російського втручання в майбутні в ЄС вибори

ПАРЄ визнала нелегітимним президента РФ Путіна, а РПЦ - інструментом пропаганди

Порошенко назвав три ключові завдання для збереження держави: зміцнення ЗСУ, фортифікації і децентралізована енергетика

Більшість українців вважає, що Україна зберігає власний суверенітет - опитування КМІС

США мають намір запровадити санкції проти ІранСША мають намір запровадити санкції проти Ірану

Законопроєкт про іноагентів віддалить Грузію від ЄС

Порошенко передав військовим ще 5 новітніх комплексів РЕБ "Ай-Петрі СВ"

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА