11:00 12.10.2017

До відома: про прес-конференцію в прес-центрі агентства "Інтерфакс-Україна" організаторів "конопляного" Маршу свободи-2017 за зміни в державній наркополітиці

1 хв читати

У четвер, 12 жовтня, об 11.00 у прес-центрі інформаційного агентства "Інтерфакс-Україна" розпочнеться прес-конференція організаторів "конопляного" Маршу свободи-2017 за зміни в державній наркополітиці, який відбудеться 28 жовтня в Києві.

Ліки з коноплі і перспектива законного доступу українців до лікування медичним канабісом та препаратами на його основі. Що стоїть на заваді науковим дослідженням терапевтичної цінності канабіноїдів в Україні?

Декриміналізація - зміни до законодавства на часі. Чому необхідно декриміналізувати зберігання незначних кількостей канабісу для особистих потреб (без мети збуту) і що думають в уряді з цього приводу?

Учасники: прес-аташе Маршу свободи Тарас Ратушний, провідний науковий співробітник Інституту фізіології ім. О.Богомольця НАН України, кандидат біологічних наук Дмитро Ісаєв, юрист ГО "Єдиний досвід" (United Experience) Геннадій Шабас, голова ГО "Афіна - жінки проти раку" Ніна Резніченко, голова ГО "Українська конопляна асоціація" Олександр Чижов (вул. Рейтарська, 8/5а). Реєстрація журналістів на місці за редакційними посвідченнями. Додаткова інформація www.marshsvobody.in.ua, https://www.facebook.com/events/484608094884378/, тел. (095) 805-07-70.

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

До відома: про прес-конференцію в прес-центрі агентства "Інтерфакс-Україна" голови Агентства з розшуку та управління активами (АРМА) Олени Думи

До відома: про прес-конференцію в прес-центрі агентства "Інтерфакс-Україна" на тему "В Україні різко зменшується чисельність вовків"

До відома: про прес-конференцію в прес-центрі агентства "Інтерфакс-Україна" на тему "Спеціалізованій екологічній прокуратурі 3 роки. Досягнення та виклики в умовах російської агресії"

До відома: про прес-конференцію в прес-центрі агентства "Інтерфакс-Україна" на тему "Як дії АРМА можуть дискредитувати інститут управління заарештованим майном"

До відома: про прес-конференцію в прес-центрі агентства "Інтерфакс-Україна" на тему "Ескулаб": 15 років на ринку медичних досліджень – підсумки, виклики та плани на майбутнє"

До відома: про прес-конференцію в прес-центрі агентства "Інтерфакс-Україна" на тему "Зовнішньополітичні події та тенденції очима громадян України"

До відома: про прес-конференцію в прес-центрі агентства "Інтерфакс-Україна" на тему "Будівельні матеріали. Готовність до потреб ринку на відбудову"

До відома: про прес-конференцію в прес-центрі агентства "Інтерфакс-Україна" на тему "Як запустити розподілену генерацію в Україні. Виклики та можливості для територіальних громад"

До відома: про дискусію в прес-центрі агентства "Інтерфакс-Україна" на тему "Україна-Росія - тотальна війна. Коли фінал?"

До відома: про прес-конференцію в прес-центрі агентства "Інтерфакс-Україна" на тему "Оцінка ситуації в країні, довіра до соціальних інститутів, віра в перемогу, ставлення до виборів"

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА