10:30 13.11.2017

До відома: про прес-конференцію в прес-центрі агентства "Інтерфакс-Україна" на тему "Реформа швидкої невідкладної допомоги: міфи і реалії"

1 хв читати

У понеділок, 13 листопада, о 10.30 у прес-центрі інформаційного агентства "Інтерфакс-Україна" розпочнеться прес-конференція на тему: "Реформа швидкої невідкладної допомоги: міфи і реалії". Учасники: голова ради Київської міської профспілки працівників охорони здоров'я Лариса Канаровська; начальник оперативно-диспетчерського відділу Центру екстреної медичної допомоги та медицини катастроф міста Києва, голова всеукраїнської громадської організації "Всеукраїнська асоціація працівників швидкої, невідкладної медичної допомоги та медицини катастроф" Володимир Рогов, голова профкому Центру екстреної медичної допомоги та медицини катастроф міста Києва Наталія Стахова; проректор з наукової роботи Національної медичної академії післядипломної освіти ім. П.Шупика та завідувач кафедри медицини невідкладних станів, професор Іван Зозуля (вул. Рейтарська, 8/5а). Реєстрація журналістів на місці за редакційними посвідченнями. Додаткова інформація http://www.kmppoz.org/, http://www.facebook.com/kmppoz, тел. (044) 288-14-29, (044) 235-10-30.

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

До відома: про прес-конференцію в прес-центрі агентства "Інтерфакс-Україна" на тему "Спеціалізованій екологічній прокуратурі 3 роки. Досягнення та виклики в умовах російської агресії"

До відома: про прес-конференцію в прес-центрі агентства "Інтерфакс-Україна" на тему "Як дії АРМА можуть дискредитувати інститут управління заарештованим майном"

До відома: про прес-конференцію в прес-центрі агентства "Інтерфакс-Україна" на тему "Ескулаб": 15 років на ринку медичних досліджень – підсумки, виклики та плани на майбутнє"

До відома: про прес-конференцію в прес-центрі агентства "Інтерфакс-Україна" на тему "Зовнішньополітичні події та тенденції очима громадян України"

До відома: про прес-конференцію в прес-центрі агентства "Інтерфакс-Україна" на тему "Будівельні матеріали. Готовність до потреб ринку на відбудову"

До відома: про прес-конференцію в прес-центрі агентства "Інтерфакс-Україна" на тему "Як запустити розподілену генерацію в Україні. Виклики та можливості для територіальних громад"

До відома: про дискусію в прес-центрі агентства "Інтерфакс-Україна" на тему "Україна-Росія - тотальна війна. Коли фінал?"

До відома: про прес-конференцію в прес-центрі агентства "Інтерфакс-Україна" на тему "Оцінка ситуації в країні, довіра до соціальних інститутів, віра в перемогу, ставлення до виборів"

До відома: про прес-конференцію в прес-центрі агентства "Інтерфакс-Україна" на тему "Китайсько-американські відносини в контексті нового світового порядку"

До відома: про прес-конференцію в прес-центрі агентства "Інтерфакс-Україна" на тему "Презентація порталу, який виявляє конфлікт інтересів у місцевих депутатів"

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА