04:00 01.01.1970

До відома: про прес-конференцію у прес-центрі агентства "Інтерфакс-Україна" американського інвестора, власника Житомирської кондитерської фабрики І.Бойка

1 хв читати

У п'ятницю, 12 січня, о 10.30 у прес-центрі інформаційного агентства "Інтерфакс-Україна" розпочнеться прес-конференція американського інвестора, власника Житомирської кондитерської фабрики Ігоря Бойка, який розповість про арешт, побиття поліцією, кримінальну справу проти нього і подальший її розвиток. Учасники: власник Житомирської кондитерської фабрики Ігор Бойко (скайп-зв'язком), адвокати Андрій Кліщ і Катерина Нікітюк, співвласник Житомирської кондитерської фабрики Денис Долинський (вул.Рейтарська, 8/5-А). Реєстрація журналістів на місці за редакційними посвідченнями. Додаткова інформація за тел. (096) 944-17-20.

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

До відома: про прес-конференцію в прес-центрі агентства "Інтерфакс-Україна" на тему "Китайсько-американські відносини в контексті нового світового порядку"

До відома: про дискусію в прес-центрі агентства "Інтерфакс-Україна" на тему "Війна України з Росією - час працює проти обох сторін. Проте - по-різному"

До відома: про прес-конференцію в прес-центрі агентства "Інтерфакс-Україна" на тему "Стан суспільної свідомості на третьому році повномасштабного російського вторгнення: результати моніторингу громадської думки"

До відома: про прес-конференцію в прес-центрі агентства "Інтерфакс-Україна" на тему "Презентація комунікаційної платформи "Young Veterans Ukraine"

До відома: про прес-конференцію в прес-центрі агентства "Інтерфакс-Україна" на тему "Найгостріші питання в Українському олімпійському боксі на сьогоднішній день"

До відома: про прес-конференцію в прес-центрі агентства "Інтерфакс-Україна" на тему "Презентація рішень для аграрної цифрової революції з точністю до рослини. Ультраточний захист рослин"

До відома: про дискусію в прес-центрі агентства "Інтерфакс-Україна" на тему "Як впливає динаміка змін політичної та економічної ситуації в країні-агресорі на перебіг війни"

До відома: про прес-конференцію в прес-центрі агентства "Інтерфакс-Україна" на тему "Самозахист не злочин"

До відома: про прес-конференцію в прес-центрі агентства "Інтерфакс-Україна" на тему "Ліберальна податкова реформа як дієва альтернатива Національній стратегії доходів"

До відома: про прес-конференцію в прес-центрі агентства "Інтерфакс-Україна" на тему "20 років компанії "АВТО-РЕГІОН": підсумки, виклики, перспективи розвитку"

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА