11:00 27.03.2018

До відома: про прес-конференцію в прес-центрі агентства "Інтерфакс-Україна" посла Індії в Україні пана Маноджа Кумара Бхарті

1 хв читати

У вівторок, 27 березня, об 11.00 у прес-центрі інформаційного агентства "Інтерфакс-Україна" розпочнеться прес-конференція посла Індії в Україні пана Маноджа Кумара Бхарті (Mr. Manoj Kumar Bharti) і представників індійського бізнесу на тему "Підсумки українсько-індійських бізнес-відносин у 2017 році, перспективи і напрями співпраці у фармацевтиці, сільському господарстві, туризмі, освіті, ВПК, інших сферах у 2018-му". У прес-конференції також візьмуть участь президент Асоціації індійських фармацевтичних виробників IPMA доктор Менон У.П.Р., голова представництва "Діа Фарма Лімітед Україна" пан Тамарай Пандіан, а також інші представники індійського бізнесу в Україні (вул. Рейтарська, 8/5а). Реєстрація журналістів на місці за редакційними посвідченнями.

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

До відома: про прес-конференцію в прес-центрі агентства "Інтерфакс-Україна" на тему "Ескулаб": 15 років на ринку медичних досліджень – підсумки, виклики та плани на майбутнє"

До відома: про прес-конференцію в прес-центрі агентства "Інтерфакс-Україна" на тему "Зовнішньополітичні події та тенденції очима громадян України"

До відома: про прес-конференцію в прес-центрі агентства "Інтерфакс-Україна" на тему "Будівельні матеріали. Готовність до потреб ринку на відбудову"

До відома: про прес-конференцію в прес-центрі агентства "Інтерфакс-Україна" на тему "Як запустити розподілену генерацію в Україні. Виклики та можливості для територіальних громад"

До відома: про дискусію в прес-центрі агентства "Інтерфакс-Україна" на тему "Україна-Росія - тотальна війна. Коли фінал?"

До відома: про прес-конференцію в прес-центрі агентства "Інтерфакс-Україна" на тему "Оцінка ситуації в країні, довіра до соціальних інститутів, віра в перемогу, ставлення до виборів"

До відома: про прес-конференцію в прес-центрі агентства "Інтерфакс-Україна" на тему "Китайсько-американські відносини в контексті нового світового порядку"

До відома: про прес-конференцію в прес-центрі агентства "Інтерфакс-Україна" на тему "Презентація порталу, який виявляє конфлікт інтересів у місцевих депутатів"

До відома: про дискусію в прес-центрі агентства "Інтерфакс-Україна" на тему "Війна України з Росією - час працює проти обох сторін. Проте - по-різному"

До відома: про прес-конференцію в прес-центрі агентства "Інтерфакс-Україна" на тему "Стан суспільної свідомості на третьому році повномасштабного російського вторгнення: результати моніторингу громадської думки"

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА