16:17 07.04.2014

Transparency International запускає соціальну рекламну кампанію "Корупція вбиває!"

2 хв читати

Київ. 7 квітня. ІНТЕРФАКС-УКРАЇНА - Організація Transparency International Україна запускає всеукраїнську соціальну рекламну кампанію під назвою "Корупція вбиває!", що в певній провокативній формі покликана звернути увагу українців на проблему корупції в країні.

"Головна мета - зруйнувати лояльне ставлення до корупції в суспільстві, привернути увагу до згубних наслідків дрібного хабарництва, а громадянам, готовим до боротьби з корупцією, надати дієві правові інструменти", - сказав на прес-конференції в агентстві "Інтерфакс-Україна" у понеділок виконавчий директор Transparency International Україна Олексій Хмара.

На його думку, оскільки після Майдану дедалі більше громадян України почали сприймати корупцію як руйнівне і вбивче явище, і збільшується громадський тиск на корупціонерів, носії нової політичної волі будуть змушені реагувати на постійно зростаючий суспільний попит.

"Але для цього кожен українець має усвідомити потворну сутність корупції. Саме тому наша рекламна кампанія шокує і викликає обурення", - зазначив О.Хмара.

Він розповів, що загалом кампанія "Прокинься - корупція вбиває!" відбудеться у декілька етапів, під час яких громадянам спочатку нагадають про шкоду корупції, потім закликатимуть їх протистояти їй та прищеплюватимуть навички перемагати корупцію, щоб підготувати українців до боротьби з корупцією серед вищих посадових осіб і чиновників.

"Ми не хочемо давати спуску нашим міністрам, парламенту, чиновникам. Ми готові йти і виступати проти великої політичної корупції в Україні, але для цього потрібні значні суспільні сили. Так що "Прокинься - корупція вбиває!" - це довгострокова кампанія, що сфокусована на президентові, депутатах і міністрах, але на першому етапі ми наближаємо до потреб громадян", - наголосив О.Хмара.

Керівник департаменту комунікації Transparency International Україна Ольги Тимченко зазначила, що 151 борд із відповідною соціальною рекламою буде розміщений у Вінниці, Дніпропетровську, Києві, Донецьку, Луганську, Запоріжжі, Кіровограді, Львові, Миколаєві, Одесі і Херсоні, близько 10-15 у кожному з міст.

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

Рух "Маніфест 42" звернувся до президента з пропозиціями щодо запобігання тиску правоохоронців на бізнес

Чисельність вовків в Україні різко зменшилася до 2 тисяч, необхідні законодавчі зміни для збереження популяції

Обстріли росіянами ХФТІ у 2022 р. мали на меті завдання шкоди атомному об'єкту, їх і кваліфіковано як екоцид

За три роки роботи екологічних прокуратур викрито понад сотню злочинних груп, які скоювали злочини у сфері надро- та лісокористування

Заступниця генпрокурора Літвінова: Розслідуємо воєнні злочини РФ проти довкілля, працюємо над притягненням злочинців до відповідальності

Новий керуючий заарештованими активами замість "ЖК "Воздвиженка" буде обраний до 12 червня - голова АРМА

Німецька MC-Bauchemie має намір інвестувати EUR 1,5 млн у розширення виробництва сухих будівельних сумішей

Понад 85% українців виступають за визнання нелегітимності правління Путіна й розрив усіх відносин із РФ, крім гуманітарних, - соцопитування

Українці найкраще ставляться до Канади, Латвії та Великої Британії, ставлення до Польщі та США суттєво погіршилося - соцопитування

Відправлення в Україну підрозділів країн-союзниць підтримують 3/4 українців - соцопитування

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА