13:02 10.09.2014

Платформа "Народний кандидат" має намір привести до ВР нових громадських лідерів

2 хв читати

Київ. 10 вересня. ІНТЕРФАКС-УКРАЇНА - Передвиборна платформа "Народний кандидат" підтримає на парламентських виборах безпартійних кандидатів-самовисуванців у мажоритарних округах, які зможуть представити свою підтримку не менше 500 підписів виборців свого округу і поділяють її програмні цілі, заявив координатор платформи Андрій Ревтов.

"Ми на відкритій платформі створюємо той базис людей, які дійсно хочуть змін у цій країні", - заявив А.Ревтов на прес-конференції в агентстві "Інтерфакс-Україна" у середу.

За його словами, до координаційної ради платформи "Народний кандидат" звернулися вже понад 80-ти кандидатів з різних регіонів, однак покищо не прийнято рішення підтримати лише 11 з них.

"У нас є всі підстави думати, що платформа "Народний кандидат" на сьогоднішній день є не просто певною платформою для виборів, а рухом, який охопив усю Україну", - зазначив він.

Активіст Дмитро Павліченко, який тривалий час перебував у місцях позбавлення волі і як політв'язень був звільнений після Революції гідності, заявив, що йде на вибори з однією метою - захистити всіх громадян України від тієї страшної каральної машини, яка все ще існує".

"Я йду з метою захистити не лише простих громадян, але і малий та середній бізнес, підняти економіку країни", - зазначив він.

У Меморандумі платформи, яка була оприлюднена на прес-конференції, йдеться, що фахівці платформи готові допомогти кандидатам-мажоритарникам у процесі підготовки, проведення та захисту результатів волевиявлення українського виборця на майбутніх парламентських виборах.

"Наші цілі - не допустити "колишніх" у владу, привести до перемоги на мажоритарних округах нових громадських лідерів, не забруднених політикою, корупцією, зв'язками з олігархічними структурами", - йдеться в меморандумі.

Платформа "Народний кандидат" також має намір взяти участь і в наступних місцевих і парламентських виборах.

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

Німецька MC-Bauchemie має намір інвестувати EUR 1,5 млн у розширення виробництва сухих будівельних сумішей

Понад 85% українців виступають за визнання нелегітимності правління Путіна й розрив усіх відносин із РФ, крім гуманітарних, - соцопитування

Українці найкраще ставляться до Канади, Латвії та Великої Британії, ставлення до Польщі та США суттєво погіршилося - соцопитування

Відправлення в Україну підрозділів країн-союзниць підтримують 3/4 українців - соцопитування

Із зовнішніх процесів на Україну найгірше впливають проблеми у відносинах із Польщею, ситуація у США та політика уряду Угорщини - соцопитування

ТОВ "ЖК "Воздвиженка" попросило владу втрутитися в ситуацію з АРМА щодо заміни управителя заарештованими активами

Асоціації виробників будматеріалів працюють над відповідністю своєї продукції для оборони стандартам НАТО - президент ВСВБ

Україні необхідні стандарти з переробки будівельних відходів руйнувань - президент ВСВБ

Споживання цементу в Україні 2023 року зросло на 17% - асоціація "Укрцемент"

Мережа лабораторій "Ескулаб" виконує свої зобов'язання, але конфлікт між власниками зриває плани розвитку компанії

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА