15:37 23.12.2016

Більшість українців незадоволені діяльністю влади та опозиції – опитування

1 хв читати

Київ. 23 грудня. ІНТЕРФАКС-УКРАЇНА – Діяльністю президента України Петра Порошенка цілком незадоволені 56% опитаних українців і швидше незадоволені 26% і лише 13% скоріше задоволені і 3% повністю задоволені його політикою.

Як свідчать результати опитування соціологічної групи "Рейтинг", презентовані на прес-конференції в агентстві "Інтерфакс-Україна" у п'ятницю, аналогічні показники невдоволення фіксуються і стосовно голови Верховної Ради Андрія Парубія, при цьому лише 9% скоріше задоволені його діяльністю і 1% респондентів повністю задоволені.

Діяльністю прем'єр-міністра України Володимира Гройсмана зовсім незадоволені 53% опитаних і 26% швидше незадоволені. 14% - швидше задоволені його діями і 2% повністю їх схвалюють.

Також 59% респондентів зовсім незадоволені і 27% - швидше незадоволені діяльністю парламентської коаліції, лише 6% скоріше задоволені і 1% повністю задоволені її діями.

При цьому 51% українців зовсім незадоволені і діяльністю парламентської опозиції і 27% - швидше незадоволені. 10% скоріше задоволені діями опозиції у Верховній Раді і 2% повністю схвалюють її.

Опитування було проведено 8-18 грудня 2016 року. Було опитано 2000 респондентів. Помилка репрезентативності дослідження не більше 2,2%.

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

Аграрна цифрова революція: машини зі штучним інтелектом на українських полях - з точністю до рослини

"Український інститут майбутнього" пропонує нову ліберальну податкову реформу "4 по 10"

ВР пропонують замінити кримінальну відповідальність на адміністративну за зберігання зброї для самозахисту та її виготовлення без ліцензії - Устінова

"Авто-Регіон" у 2024 р. має намір збільшити частку турецьких Temsa на ринку автобусів України до 10% за рахунок шкільних

Лікарі та фармацевти вимагають активізувати боротьбу з нелегітимною рекламою фейкових ліків із використанням провідних медичних брендів

Виробники біометану закликають Раду невідкладно прийняти закон про відкриття його експорту

Частка позичальників мікрокредитів до зарплати після вторгнення РФ зросла з 42% до 67% - дослідження

Зовнішню політику української влади підтримують 70% громадян - соцопитування

Країни Балтії, Велика Британія, Німеччина, Канада та США лідирують у рейтингу позитивного ставлення до них українців, РФ очолює антирейтинг

В Україні 84% підтримують вступ до ЄС, 77% позитивно ставляться до НАТО - соцопитування

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА