19:10 01.02.2017

Фонд мадридського "Реала" проведе курси для дітей у Києві в квітні

2 хв читати

Київ. 1 лютого. ІНТЕРФАКС-УКРАЇНА – Фонд іспанського футбольного клубу "Реал" (Real Madrid Foundation) в квітні проведе в Києві офіційні курси для дітей віком від 6 до 16 років.

Як розповів на прес-конференції в середу в агентстві "Інтерфакс-Україна" директор із нових проектів фонду Андрес Мунтанер, ці курси є не лише тренуваннями і грою у футбол, але і "школою життя".

"Ми навчимо дітей командного духу, поваги до інших, лідерських якостей. Наших тренерів відбирає керівник академії "Реала", який з'ясовує, чому і як треба вчити дітей в тій чи іншій країні, і підбирається тренер, який може дати їм щось нове. У групах максимум до 25 дітей, і тренер може відстежити розвиток кожної дитини під час курсів", - зазначив він.

З дітьми займатимуться тренери, які мають ліцензії категорії UEFA Pro, додатково навчалися в академії "Реала", тренували юніорів "королівського клубу" і пройшли атестацію перш, ніж заслужити місце у фонді.

А. Мунтадер наголосив, що курси не ставлять за мету пошук нових гравців для "Реала", їхнє завдання – це обмін досвідом із дітьми та їх навчання, дати їм відчути стиль і основні принципи гри "Реала", показати їм цінності клубу.

Організатором курсів в Україні є компанія Sport Events Management (Казахстан), що представляє фонд "Реала" на "території СНД". Вона реалізувала в 2016 році кілька проектів у Казахстані і в цих курсах взяли участь близько 500 дітей.

Представник Sport Events Management Олег Погребняк зазначив, що діти на курсах навчаються за такою ж методикою, як це відбувається в академії "Реала". "Великий акцент робиться на індивідуально-технічні навички, такі як удари по м'ячу, паси, дриблінг. Також приділяється увага командній грі: дітей навчають тактиці і стратегії гри "Реала". Всі тренування відбуваються в інтерактивному форматі. Тренери є не лише професіоналами у футболі, але і хорошими психологами і можуть знайти підхід до кожної дитини", - розповів він.

Групи формуються за віком і навичкам. Для початківців даються ази, а для дітей, які давно займалися футболом, даються більш ґрунтовні знання та навички.

Перші офіційні курси Real Madrid Foundation в Україні відбудуться з 5-9 до 12-16 квітня. У них візьмуть участь від 100 до 200 дітей, іалежно від кількості учасників приїде відповідна кількість тренерів. Стандартна ціна курсів – EUR429. У вартості враховані оригінальні шорти, футболка і гетри фірми Adidas сезону 2017, страховий поліс на випадок травм, а після завершення учасники отримають іменні дипломи.

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

За три роки роботи екологічних прокуратур викрито понад сотню злочинних груп, які скоювали злочини у сфері надро- та лісокористування

Заступниця генпрокурора Літвінова: Розслідуємо воєнні злочини РФ проти довкілля, працюємо над притягненням злочинців до відповідальності

Новий керуючий заарештованими активами замість "ЖК "Воздвиженка" буде обраний до 12 червня - голова АРМА

Німецька MC-Bauchemie має намір інвестувати EUR 1,5 млн у розширення виробництва сухих будівельних сумішей

Понад 85% українців виступають за визнання нелегітимності правління Путіна й розрив усіх відносин із РФ, крім гуманітарних, - соцопитування

Українці найкраще ставляться до Канади, Латвії та Великої Британії, ставлення до Польщі та США суттєво погіршилося - соцопитування

Відправлення в Україну підрозділів країн-союзниць підтримують 3/4 українців - соцопитування

Із зовнішніх процесів на Україну найгірше впливають проблеми у відносинах із Польщею, ситуація у США та політика уряду Угорщини - соцопитування

ТОВ "ЖК "Воздвиженка" попросило владу втрутитися в ситуацію з АРМА щодо заміни управителя заарештованими активами

Асоціації виробників будматеріалів працюють над відповідністю своєї продукції для оборони стандартам НАТО - президент ВСВБ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА