15:10 13.06.2017

Мін’юст призначив в. о. директора Координаційного центру безоплатної правової допомоги

1 хв читати

Київ. 13 червня. ІНТЕРФАКС-УКРАЇНА - Міністерство юстиції України призначило виконувачем обов’язків директора Координаційного центру з надання безоплатної правової допомоги Олексія Бонюка на час проведення конкурсу на відповідну посаду, повідомив міністр юстиції Павло Петренко на прес-конференції в інформаційному агентстві "Інтерфакс-Україна" у вівторок.

"Мною і нашою командою прийнято рішення призначити в. о. на позицію керівника координаційного центру. Ця людина віддалена... вона не є співробітником Міністерства юстиції, вона не працює в системі безоплатної правової допомоги", - зазначив він.

П.Петренко наголосив, що під час розгляду кандидатури на посаду в. о. директора центру безоплатної правової допомоги Мін’юст шукав людину, "у якої не буде амбіцій стати керівником центру, брати участь у конкурсі для того, щоб не створювати ніяких потенційних конфліктів інтересів".

При цьому він уточнив, що О.Бонюк має 15 років досвіду адвокатської практики та є експертом Ради Європи щодо пакета невідкладних заходів для України.

Раніше повідомлялося про те, що Мін’юст ухвалив рішення провести повторний конкурс на посаду керівника Координаційного центру з надання правової допомоги.

Як повідомлялося, представники центру заявляли про те, що конкурс відбувся із порушеннями базових принципів проведення відбору, незбалансованим складом конкурсної комісії, відсутністю чітких критеріїв оцінювання учасників конкурсу.

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

Аграрна цифрова революція: машини зі штучним інтелектом на українських полях - з точністю до рослини

"Український інститут майбутнього" пропонує нову ліберальну податкову реформу "4 по 10"

ВР пропонують замінити кримінальну відповідальність на адміністративну за зберігання зброї для самозахисту та її виготовлення без ліцензії - Устінова

"Авто-Регіон" у 2024 р. має намір збільшити частку турецьких Temsa на ринку автобусів України до 10% за рахунок шкільних

Лікарі та фармацевти вимагають активізувати боротьбу з нелегітимною рекламою фейкових ліків із використанням провідних медичних брендів

Виробники біометану закликають Раду невідкладно прийняти закон про відкриття його експорту

Частка позичальників мікрокредитів до зарплати після вторгнення РФ зросла з 42% до 67% - дослідження

Зовнішню політику української влади підтримують 70% громадян - соцопитування

Країни Балтії, Велика Британія, Німеччина, Канада та США лідирують у рейтингу позитивного ставлення до них українців, РФ очолює антирейтинг

В Україні 84% підтримують вступ до ЄС, 77% позитивно ставляться до НАТО - соцопитування

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА