14:44 09.08.2017

В Одесі 25-27 серпня вперше в Україні відбудеться фестиваль ідей з майстер-класами, дискусіями і джазовим концертом

2 хв читати

Київ. 9 серпня. ІНТЕРФАКС-УКРАЇНА - Вперше в Україні відбудеться фестиваль ідей "Майбутнє спільнот" (25-27 серпня), в якому візьмуть понад 1000 учасників і сто спікерів.

"Запрошую всіх до Одеси 25-27 серпня на фестиваль ідей "Майбутнє спільнот", що відбудеться на шести локаціях у центрі міста", - повідомив програмний директор Impact Hub Odessa, голова організаційного комітету фестивалю Олександр Славський на прес-конференції в агентстві "Інтерфакс- Україна" у середу.

Він розповів, що у фестивалі візьмуть участь 100-120 спікерів з України та з-за кордону - бізнесмени, громадські активісти, артисти, художники, науковці. "Заплановано понад 50 цікавих заходів і очікується, що фестиваль відвідають понад 1000 осіб. Заходи фестивалю відбудуться в форматах лекцій, майстер-класів, тренінгів, бесід, панельних дискусій, стендової та демопрезентацій", - поінформував О.Славський.

За його словами, буде дуже цікава лекція про історію і актуальний стан балету, яку прочитає солістка Національної опери. У планах фестивалю також концерт українського джазмена Олексія Когана. "Буде концерт Олексія Когана, він розповість про історію джазу. Ми слухатимемо джаз! Цей концерт нам допоміг зробити "Коктебель Джаз Фест", - додав О.Славський.

Представник оргкомітету фестивалю Денис Полтавець зазначив, що цей захід "принципово мультидисциплінарний", обговорюватимуть та презентують "ідеї різних секторів нашого життя".

Він наголосив, що фестиваль надасть можливість людям з різних сфер діяльності обговорити глобальні та соціальні питання, інноваційні ідеї.

За словами Д.Полтавця, тематичні напрями фестивалю ідей - технології, міський простір, економіка майбутнього, освіта, мистецтво і медіа, здоров'я і краса.

Він зазначив, що на фестивалі можна за короткий час ознайомитися з безліччю різних ідей, думок, пропозицій, проектів, відчути реакцію на них аудиторії.

"Це відкритий форум для тих, хто хоче змін, хто хоче зробити життя кращим, хто хоче в своєму місті, районі, селі застосувати якісь інноваційні форми роботи в тій чи іншій сфері", - зазначив Д.Полтавець.

Він нагадав, що такі фестивалі успішно проводяться в США і вважаються одними з серйозних подій інтелектуального життя країни. "Мета фестивалю в Одесі - започаткувати традицію спілкування лідерів бізнесу, вчених, художників, музикантів, громадських діячів з усієї України для генерації і впровадження ідей", - сказав Д.Полтавець.

Як наголошується в прес-релізі, розданому на прес-конференції, вперше фестиваль ідей відбувся у 2005 році в Колорадо (США).

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

Аграрна цифрова революція: машини зі штучним інтелектом на українських полях - з точністю до рослини

"Український інститут майбутнього" пропонує нову ліберальну податкову реформу "4 по 10"

ВР пропонують замінити кримінальну відповідальність на адміністративну за зберігання зброї для самозахисту та її виготовлення без ліцензії - Устінова

"Авто-Регіон" у 2024 р. має намір збільшити частку турецьких Temsa на ринку автобусів України до 10% за рахунок шкільних

Лікарі та фармацевти вимагають активізувати боротьбу з нелегітимною рекламою фейкових ліків із використанням провідних медичних брендів

Виробники біометану закликають Раду невідкладно прийняти закон про відкриття його експорту

Частка позичальників мікрокредитів до зарплати після вторгнення РФ зросла з 42% до 67% - дослідження

Зовнішню політику української влади підтримують 70% громадян - соцопитування

Країни Балтії, Велика Британія, Німеччина, Канада та США лідирують у рейтингу позитивного ставлення до них українців, РФ очолює антирейтинг

В Україні 84% підтримують вступ до ЄС, 77% позитивно ставляться до НАТО - соцопитування

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА