16:57 30.11.2017

Профспілкові активісти закликають ФПУ розповісти, чому скоротилася кількість санаторіїв і баз відпочинку

1 хв читати

Київ. 30 листопада. ІНТЕРФАКС-УКРАЇНА - Керівництво Федерації профспілок України має відповісти профспілковим активістам на запитання про скорочення кількості оздоровчих закладів, заявляє голова київської міської організації "Народний рух України" Петро Гудим.

"Я дуже занепокоєний тими діями, які відбуваються у Федерації профспілок України. Й хотілося б знати, на яких підставах руйнуються оздоровчі заклади, бази відпочинку, туристичні бази, яких дедалі меншає. І люди не можуть бувати там, відчувати, що профспілки про них піклуються", - сказав він на прес-конференції в агентстві "Інтерфакс-Україна" в четвер.

"Було запитання щодо оздоровчих закладів: скільки було у 2010 році і скільки залишилося зараз? Чому вони зникли? На сьогодні відповіді ми не отримали", - додав П.Гудим.

За його словами, представники профспілкових організацій різних галузей направили керівникам ФПУ відповідні запитання і чекають на відповідь.

Водночас П.Гудим зазначив, що готується відповідна масова акція, яку проведуть після того, як отримають відповідь від керівництва ФПУ.

"Наша акція буде лише тоді, коли ми отримаємо позитивну або негативну відповідь від пана Саєнка або голови профспілок. Вони не виходять на зв'язок. Акцію заплановано, але не визначено дату. На цю акцію вийде багато людей. До нас приєднаються профспілки АТО та волонтери", - сказав він.

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

Аграрна цифрова революція: машини зі штучним інтелектом на українських полях - з точністю до рослини

"Український інститут майбутнього" пропонує нову ліберальну податкову реформу "4 по 10"

ВР пропонують замінити кримінальну відповідальність на адміністративну за зберігання зброї для самозахисту та її виготовлення без ліцензії - Устінова

"Авто-Регіон" у 2024 р. має намір збільшити частку турецьких Temsa на ринку автобусів України до 10% за рахунок шкільних

Лікарі та фармацевти вимагають активізувати боротьбу з нелегітимною рекламою фейкових ліків із використанням провідних медичних брендів

Виробники біометану закликають Раду невідкладно прийняти закон про відкриття його експорту

Частка позичальників мікрокредитів до зарплати після вторгнення РФ зросла з 42% до 67% - дослідження

Зовнішню політику української влади підтримують 70% громадян - соцопитування

Країни Балтії, Велика Британія, Німеччина, Канада та США лідирують у рейтингу позитивного ставлення до них українців, РФ очолює антирейтинг

В Україні 84% підтримують вступ до ЄС, 77% позитивно ставляться до НАТО - соцопитування

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА