16:06 29.09.2014

2-й Міжнародний діловий форум "Одеса FDI Форум. Фокус 2014: Агро", 3 жовтня 2014 р.

2 хв читати

Київ. 29 вересня. ІНТЕРФАКС-УКРАЇНА - Готель "Брістоль", вул. Пушкінська 15

Другий рік поспіль в Одеській області выдбудеться Міжнародний діловий форум "Одеса FDI Форум", який є міжнародною платформою для обговорення актуальних питань та перспектив розвитку пріоритетних секторів економіки країни, ролі області у міжнародній діяльності з урахуванням трендів національної та світової економіки.

У 2014 році, в умовах зростання світової потреби у сільськогосподарській сировині і продовольчих товарах, пошуку ринків збуту регіональними виробниками агропромислової продукції, робота форуму спрямована на розвиток агропромислового комплексу та суміжних секторів економіки області та країни. Метою форуму є пошук необхідного фінансування для нарощування обсягів виробництва та експорту сільськогосподарської продукції, задоволення внутрішніх потреб, розвитку необхідної інфраструктури, та закріплення позицій України як однієї з головних країн-постачальників високоякісної сільськогосподарської продукції у світі.

Участь у форумі допоможе визначити ризики та переваги роботи в Одеському регіоні, зокрема в агропромисловому секторі, обговорити актуальні питання земельних відносин і відповідного законодавства, визначити можливості збільшення ступеня переробки сільгосппродукції, ресурси, експортний потенціал та ринки збуту української агропродукції.

В умовах форуму відбудуться практикуми, дискусії, круглі столи на теми Євроінтеграції і втрати ринків РФ, залучення фінансування, реалізації державних програм підтримки, інтересів інвесторів, досвіду ініціаторів успішних інвестиційних проектів і шляхи залучення інвестицій в реалізацію нових технологій.

У рамках події заплановано проведення виставки продукції агропромислових підприємств Одеської області та сучасного обладнання для виробництва.

Програма Форуму та ON-LINE реєстрація на сайті www.fdi-odessa.com.ua

З питань співпраці/спонсорства/розміщення реклами Ви можете звернутися до Технічного Організатора Форуму - компанії Conference House,

керівник - Ігор Завілінський [email protected].

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА