17:12 29.09.2014

З понад 500 закладів соціальної та бюджетної сфери України, які переводять на альтернативні види палива, 146 – об’єкти Вінниччини

1 хв читати

Одним із найважливіших пріоритетів виконавчої влади визначено завдання по підготовці Вінницької області до зимового періоду. Голова облдержадміністрації Анатолій Олійник зазначає: "На минулому тижні ми завершили кущові наради, де райони звітували про виконану роботу за 8 місяців. Тож можна назвати деякі цифри за їх підсумками: 12 об’єктів із 146, визначених для переоснащення на альтернативні види палива,- повністю готові, 85 – в роботі, 38 з них - на завершальній стадії готовності. По 30 об’єктам є певні проблеми, за вирішення яких керівники нестимуть персональну відповідальність".

Очільник області зазначив на апаратній нараді 29 вересня, що Вінниччина свідомо взяла високу планку - 146 закладів соціальної і бюджетної сфери перевести на альтернативне опалення із 500 в цілому по Україні: "Тож маючи на всі об’єкти готову проектно – кошторисну документацію та виділені кошти, тепер маємо строго дотримуватись необхідної процедури при їх освоєнні", - підкреслив він.

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА