10:07 22.12.2014

Благодійний фонд "Хартс" запросив сиріт до столичного кінотеатру

2 хв читати

У передноворічні свята всі діти чекають чарівництва і чудес, загадують бажання і вірять у їх виконання. Особливої уваги потребують ті дітлахи, котрі обділені або позбавлені батьківської уваги.

Благодійний фонд "Хартс" Юрія Єриняка підготував святкові заходи для маленьких українців. Близько 300 українських сиріт отримали подарунки від Святого Миколая.

Акція, що відбулася 21 грудня в Києві, є частиною цілого комплексу благодійних Різдвяних заходів, котрі здійснює цього року фонд "Хартс" Юрія Єриняка.

Сьогодні Фонд запросив дітей з дитячих будинків до столичного кінотеатру. Діти, позбавлені батьківського піклування і любові, ненадовго опинилися у новорічній казці. Дітлахам подарували свято - солодощі, подарунки, в компанії з Дідом Морозом малюки переглянули мультфільм.

Засновник фонду Юрій Єриняк переконаний - кожна людина в нашій країні може стати Святим Миколаєм. У країні, де сьогодні стільки нещасть, стільки знедолених, стільки сиріт і бідних, кожен бажаючий може зробити щось хороше для самотніх людей, особливо - для дітей.

"Почуття, що ти можеш дати дитині хоча б кілька хвилин радості, - говорить засновник фонду "Хартс", - допомагає жити і долати труднощі, насамперед тому, хто творить добрі справи".

Юрій Єриняк запрошує всіх небайдужих долучатися до акцій фонду "Хартс" і провести всеукраїнську акцію "Кожен може стати Святим Миколаєм". У кожній родині роль Миколая виконують люблячі батьки, які щось дарують своїм малюкам. Вихованці дитячих будинків та інтернатів також очікують на новорічні чудеса й увагу від сторонніх людей.

Благодійний фонд "Хартс" висловлює величезну подяку усім, хто взяв участь у цій акції!

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА