15:48 28.04.2016

Робота Центру обслуговування споживачів газу відновиться після травневих свят - Чернівцігаз

2 хв читати

У зв'язку із затвердженням загальнодержавних святкових та вихідних днів на великодні та травневі свята Центр обслуговування споживачів газу відновить свою роботу 10 травня 2016 року

Інформуємо споживачів газу, що у відповідності до затверджених Кабінетом Міністрів України святкових та вихідних днів, що припадатимуть на 1, 2, 3 та 9 травня 2016 року (Розпорядження Кабінету Міністрів України від 11.11.2015 № 1155-р "Про перенесення робочих днів у 2016 році"), а також відсутності у операторів доступу до бази даних під час опрацювання системою внесених показань лічильника та здійснення відповідних, робота Центру обслуговування споживачів газу відновиться 10 травня 2016 року.

Також, нагадуємо, що для забезпечення коректності розрахунків, споживачам газу потрібно щомісяця фіксувати показання лічильника станом на кінець поточного місяця та передати їх до газової компанії в період з 1 по 5 число наступного місяця.

Для зручності наших клієнтів ми пропонуємо наступні способи передачі показань лічильника:

через "особистий кабінет" на сайті cv.104.ua

за допомогою смс на номер 7104 (приклад тексту повідомлення: 1600ХХХХХХ ХХХХХ, де 1600ХХХХХХ – 10 цифр розрахункового рахунку, між ними пробіл та ХХХХХ – показання лічильника (до 5 цифр)

за допомогою оператора, зателефонувавши зі стаціонарного телефону на номер Контакт-центру (0372) 931-904

надіслати листа на електронну адресу: [email protected]

під час оплати за спожитий газ у відділеннях Ощадбанку, Укрпошти, Приватбанку та таких платіжних сервісів як Ipay.com.ua, portmone.com.ua,privat24.

Під час передачі даних лічильника через контакт-центр необхідно повідомити:

прізвище, ім’я, по батькові

номер особового рахунку (або адресу)

показання лічильника

дату фіксації показань

контактний номер телефону.

Публічне акціонерне товариство «Чернівцігаз» єдина на території Чернівецької області компанія-ліцензіат з розподілу природного газу. ПАТ «Чернівцігаз» експлуатує 8,73 тис. км. газопроводів. У 2015 році підприємство протранспортувало близько 356 млн. м. куб. природного газу. Клієнтами компанії є майже 226 тисяч сімей Чернівецької області та 4,2 тисячі підприємств, установ і організацій. ПАТ «Чернівцігаз» є одним з найбільших роботодавців Чернівецької області. Штат компанії становить близько 1500 осіб. Підприємство входить до трійки найбільших платників податків регіону

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА