11:51 12.01.2017

Без тепла та гарячої води можуть залишитись тисячі мешканців Київщини

2 хв читати

На сьогодні НАК "Нафтогаз України" не виділив обсяги природного газу для 4 теплопостачальних підприємств Київської області. Згідно Кодексу газотранспортної системи в такій ситуації "Київоблгаз" зобов’язаний припинити розподіл газу на дані підприємства. Відтак без тепла та гарячої води можуть залишитись 4 населених пункти Київської області – смт Коцюбинське, смт Бородянка, міста Тетіїв та Переяслав-Хмельницький.

ПАТ "Київоблгаз" вимушено припинити розподіл газу для чотирьох підприємств, які виробляють теплову енергію для потреб населення та бюджетних установ Київської області, а саме для ТОВ "УКРОПТ "Мастер-Енерго", КП КОР "Бородянкатепловодопостачання", КП КОР "Переяслав-Хмельницьктепломережа" та КП КОР "Тетіївтепломережа". Зазначені компанії мають договір на постачання природного газу з "НАК "Нафтогаз України", який щомісячно надає ПАТ "Київоблгаз" номінацію на певний обсяг газу для цих підприємств. Однак постачальник - НАК "Нафтогаз України" - не підтвердив планові обсяги природного газу на грудень 2016 року та січень 2017 року. Згідно Кодексу газотранспортної системи споживання природного газу за відсутності підтвердженої номінації (підтвердженого обсягу природного газу) є несанкціонованим відбором природного газу. В такому випадку ПАТ "Київоблгаз" зобов’язаний припинити розподіл газу на зазначені підприємства, про що неодноразово було повідомлено керівників цих підприємств листами та на спільних нарадах в місцевих органах самоврядування. Проте поки що не вжито жодних заходів щодо вирішення цього питання.

ПАТ "Київоблгаз" - компанія, що займається транспортуванням (розподілом) природного газу в Київській області. Посідає перше місце в країні серед газорозподільних підприємств за кількістю споживачів (біля 900 тисяч) та за протяжністю обслуговуваних газопроводів (понад 45 тис. км). Рівень газифікації Київської області – біля 96 %.

В ПАТ "Київоблгаз" працює біля 4 тис. співробітників.

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

5 причин, чому стежити за футболом варто на Sport.ua

Тиждень з Київською оперою на Подолі – 22 – 28 квітня

Лана Зеркаль закликає до прискорення інтеграції енергетичних ринків та залучення приватного сектору

Бейсболки: чому варто придбати та як вибрати ідеальну модель

70 тисяч літрів пального передала мережа ОККО для критичної інфраструктури Харківщини – перша віцепремʼєрка

Житловий комплекс компанії DIM "Новий Автограф" отримав поштову адресу

Від класики до стрітстайлу: різноманітність стилів у чоловічому одязі

Кримінальна відповідальність за незаконний обіг наркотиків: поговоримо чесно й без хайпу

Десантники з 80-ї ОДШБр отримали комплекс розвідки та знищення вартістю 50 млн грн від ОККО та "Повернись живим"

ЖК "Воздвиженка" звернулось до Президента та РНБО з приводу ризиків для інституту управління заарештованим майном через дії АРМА

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА