17:48 13.03.2017

Щомісяця ПАТ "Харківгаз" отримує понад 200 тис. показань лічильників газу споживачів

1 хв читати

Понад 200 тис. мешканців області щомісячно передають дані лічильника газу до ПАТ "Харківгаз". В подальшому, передані обсяги палива відображаються в рахунка за газ. Споживачам, що не інформують газову компанію про дані лічильника, нараховуються планові обсяги споживання.

Щоб уникнути спірних питань, необхідно лише щомісячно сповіщати ПАТ "Харківгаз" про обсяги використаного газу. Дані лічильників приймаються підприємством з 1 по 5 число, а передача показань здійснюється одним з наступних способів:

через Особистий кабінет на сайті 104.uа

СМС повідомленням на номер 7104

за телефоном (057) 766-21-04 або 067 01 13 104.

електронним листом на адресу: [email protected]

Близько 60% питань, що надходять від мешканців Харківської області, пов’язані з нарахуванням обсягів спожитого газу. Більшість таких питань виникає через відсутність у газової компанії даних лічильника споживача.

ПАТ "Харківгаз" здійснює розподіл природного газу на території Харківської області. Підприємство обслуговує 17 тис. км. газопроводів. Щорічні обсяги транспортування складають близько 900 млн. м. куб. природного газу. ПАТ "Харківгаз" забезпечує природним газом понад 450 тис. домоволодінь Харківщини. Підприємство є одним з найбільших роботодавців та платників податків області. Штат підприємства складає близько 3 тис. працівників. Щорічні податкові відрахування Компанії до бюджетів усіх рівнів становлять більше 100 млн. гривень.

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА