15:17 14.03.2017

На Волині понад 25 тисяч споживачів вирішують газові питання через "Особистий кабінет"

2 хв читати

Більше року клієнти ПАТ "Волиньгаз" мають можливість оцінити переваги онлайн сервісу "Особистий кабінет" на сайті 104.ua. З його допомогою вони можуть дистанційно керувати даними свого особового рахунку, оперативно отримувати інформацію про нарахування за газ та вчасно передавати показання газового лічильника.

За цей час "Особистий кабінет" на сайті 104.ua став одним із найпопулярніших каналів комунікації споживачів із ПАТ "Волиньгаз". Нині сервісом користується уже понад 25 тисяч споживачів області. За час роботи інтернет-ресурсу клієнти компанії передавали показання лічильників більше сотні тисяч разів.

Найзатребуванішим "Особистий кабінет" став для мешканців обласного центру Волині, та у містах обласного підпорядкування, де налічується найбільша кількість споживачів, які потребують оперативного вирішення "газових" питань. Саме у місті Луцьку, Ковелі, Нововолинську та Володимир-Волинську налічується 70% усіх користувачів "віртуальних" кабінетів компанії.

"Перевага онлайн сервісу полягає у його багатофункціональності та можливості за декілька хвилин, без відвідування центрів обслуговування, вирішувати широкий перелік питань - від внесення показань лічильника, перевірки стану особового рахунку та перегляду історії платежів, до завантаження рахунку та його оплати. Також, з допомогою сервісу споживачі, які отримують субсидії, можуть оперативно отримати інформацію про розмір її нарахування", - розповідає начальник клієнтського сервісу ПАТ "Волиньгаз" Юрій Петрук.

Окрім того, сервіс дає можливість в режимі онлайн поставити запитання фахівцям газової компанії та отримати вичерпну консультацію. За рік через "Особистий кабінет" надійшло майже 5 тисяч листів від споживачів. Більшість із них стосувались запитань щодо нарахувань, одержання пільг чи субсидій та консультацій із встановлення газових приладів.

"Особистий кабінет" доступний для користування як побутовим споживачам, так фізичним особам-підприємцям на чиї імена відкрито особовий рахунок. Аби зареєструватися на безкоштовному web-сервісі необхідно лише знати номер особового рахунку та останню суму оплати за послугу газопостачання. Реєстрація на сайті 104.ua займає всього кілька хвилин, після чого споживач отримує доступ до керування своїм рахунком.

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА