13:38 15.03.2017

Перші київські тролейбуси з безкоштовним Wi-Fi від Ощадбанку, КП "Київпастранс" та MasterCard

2 хв читати

Пасажири десяти київських тролейбусів можуть користуватись безкоштовним Wi-Fi. Таку можливість для киян та гостей столиці з 10 березня 2017 року реалізували Ощадбанк, КП "Київпастранс" та MasterCard за технічної підтримки Е-консалтинг.

Тролейбуси, пасажири яких можуть користуватись безкоштовним Wi-Fi, позначено спеціальними наліпками "Free Wi-Fi" як зовні, так і в салоні. Спеціально для проекту було відібрано одні з найдовших тролейбусних маршрутів КП "Київпастранс" у центральній частині міста, Святошинському, Шевченківському та Подільському районах за маршрутами №№ 5, 6, 18, 25, 28, 33, 35, 41.

Відтепер пасажири зможуть у дорозі проглядати електронну пошту, скачувати мобільні додатки "Ощад 24/7", "Ощад PAY" для здійснення безконтактних платежів смартфонами, читати новини, слухати музику, спілкуватись у соціальних мережах.

"Ощадбанк вже кілька років працює над впровадженням інновацій в транспортній інфраструктурі Києва. Зокрема, з 2015 року кияни та гості столиці мають можливість оплачувати проїзд безконтактними картками MasterCard у метро, фунікулері та Борщагівській лінії швидкісного трамваю. Сьогодні ми реалізували ще один корисний проект. Щодня багато людей проводять у транспорті чимало часу, і безкоштовний Wi-Fi дасть їм змогу використовувати його більш корисно", – зазначив директор департаменту електронної комерції та платіжних засобів Ощадбанку Володимир Москаленко.

Підключитись до Wi-Fi можна з пристроїв, які підтримують функцію бездротового Інтернету, та користуватись ним протягом усієї поїздки з будь-якої точки в салоні тролейбуса.

"Безкоштовний доступ до мережі Wi-Fi прямо в громадському транспорті дасть змогу нашим пасажирам не лише користуватися соцмережами або переглядати новини, але й більш ефективно планувати свої поїздки. За допомогою додатків Яндекс.Транспорт та EasyWay кияни можуть відслідковувати пересування громадського транспорту або уникати заторів. А зайшовши на офіційну сторінку КП "Київпастранс" можна ознайомитися з маршрутами та графіками руху громадського наземного транспорту. До речі, безкоштовний Wi-Fi також працює і у сучасних трамваях PESA та Електрон, які курсують Борщагівською лінією швидкісного трамваю", - повідомив генеральний директор КП "Київпастранс" Дмитро Левченко.

Прес-служба Ощадбанку

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

5 причин, чому стежити за футболом варто на Sport.ua

Тиждень з Київською оперою на Подолі – 22 – 28 квітня

Лана Зеркаль закликає до прискорення інтеграції енергетичних ринків та залучення приватного сектору

Бейсболки: чому варто придбати та як вибрати ідеальну модель

70 тисяч літрів пального передала мережа ОККО для критичної інфраструктури Харківщини – перша віцепремʼєрка

Житловий комплекс компанії DIM "Новий Автограф" отримав поштову адресу

Від класики до стрітстайлу: різноманітність стилів у чоловічому одязі

Кримінальна відповідальність за незаконний обіг наркотиків: поговоримо чесно й без хайпу

Десантники з 80-ї ОДШБр отримали комплекс розвідки та знищення вартістю 50 млн грн від ОККО та "Повернись живим"

ЖК "Воздвиженка" звернулось до Президента та РНБО з приводу ризиків для інституту управління заарештованим майном через дії АРМА

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА