09:55 28.03.2017

ПАТ "Житомиргаз" четвертий рік поспіль завершує зі збитками

2 хв читати

26 березня 2017 року ПАТ «Житомиргаз» провело чергові загальні збори акціонерів. На зборах було затверджено фінансову звітність діяльності компанії та баланс за 2016 рік. За підсумками минулого року чистий збиток становив 30,5 мільйонів гривень.

Попри скорочення фінансових надходжень, протягом року «Житомиргаз» інвестував в газотранспортну систему 35 мільйонів гривень. Компанія обладнала безкоштовними лічильниками газу 2,5 тис квартир та встановила 221 будинковий вузол обліку газу. Планово-технічним обслуговуванням побутових газових приладів охоплено майже 320 тис домогосподарств, виконано 25,3 тис заявок з витоків газу, видано 1,4 тис технічних умов фізичним та юридичним особам на нову газифікацію та реконструкцію системи газопостачання. Окрім цього, ПАТ «Житомиргаз» забезпечив належний рівень відрахувань до бюджетів і не допустив заборгованості з виплати заробітної плати.

«Минулий рік став четвертим поспіль збитковим роком для компанії «Житомиргаз». Втім, не зважаючи на фінансову нестабільність в країні, яка проявилася стрімким падінням економіки, «Житомиргаз» забезпечив стабільне безперебійне функціонування газорозподільної системи регіону, своєчасну оплату праці і зайнятість персоналу компанії», - повідомив голова правління ПАТ «Житомиргаз» Валентин Ющенко.

В поточному році компанія планує здійснювати свою діяльність в таких основних напрямках: дотримання затвердженої НКРЕКП структури тарифу; виконання затвердженої інвестиційної програми; забезпечення дотримання дисципліни газоспоживання; виконання заходів, щодо підготовки до осінньо-зимового періоду; оптимізація та модернізація газорозподільних систем; покращення обліку природного газу, скорочення технологічних втрат газу; забезпечення своєчасного виконання регламентних робіт на газопроводах, спорудах та приладах обліку.

На чергових загальних зборах акціонерів були присутні акціонери, що володіють 91,090131% голосуючих акцій компанії. Відповідно до зведеного облікового реєстру власників цінних паперів основними акціонерами ПАТ «Житомиргаз» є: ПрАТ «Газтек» – 50,44% та ПАТ «Хмельницькгаз» – 24,31%.

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА