16:58 29.03.2017

DEAC розширює доступність послуг для українських клієнтів

3 хв читати
Українські компанії отримали можливість обробляти дані відповідно до законодавства ЄС при укладанні локального договору і оплаті в національній валюті, що дозволяє стабілізувати роботу і вирішувати проектні завдання, що пов'язані з виходом на європейський ринок. Основою цих переваг є партнерство з компанією ELKO, що дає можливість українським компаніям укладати локальний договір з офіційним дистриб'ютором послуг європейського дата-центру і спрощує процедуру впровадження рішень. Це дозволить українському бізнесу стабілізувати роботу, а також вирішувати проектні завдання, які пов'язані з виходом на європейський ринок. Усі процеси цієї співпраці є прозорими та відповідають українському законодавству. "Нестабільні умови ведення бізнесу є каталізатором розвитку хмарних сервісів в Україні", - коментує Андріс Гайлітіс, СЕО DEAC. - "Використання хмар відкриває компаніям доступ до серверів і стійкої інфраструктури у хмарному дата-центрі, але в той же час не вимагає великих інвестицій. Ринок України вимагає послуг, які, у першу чергу, націлені на оптимізацію діючих бізнес-процесів і збільшення ефективності, після чого актуальним вже стає питання безпеки та захисту даних. Хмарна інфраструктура, яка надається надійним європейським постачальником послуг, здатна забезпечити такі вимоги". У міру стабілізації ситуації, в Україні як і раніше спостерігається зростаючий інтерес до європейських дата-центрів. Сьогодні великі аутсорсингові компанії купують дрібні локальні, і не можна виключати можливість того, що ця тенденція також впливатиме на українських замовників при виборі місця зберігання своїх даних. ELKO є одним з найбільших дистриб'юторів ІТ-продукції, рішень та експертних сервісів у країнах Східної Європи, що і дозволить компанії DEAC підвищити доступність своїх послуг для українських компаній. "Угода з компанією DEAC розширює проектний бізнес ELKO Ukraine безліччю сервісів, що дозволяють бізнесу розвиватися і ставати ефективнішим". - Коментує Юрій Мотрич, директор з розвитку бізнесу проектної дистрибуції ELKO Ukraine. "Ця угода дозволить нашим клієнтам отримувати якісні послуги європейського дата-центру в Україні та пропонувати оптимальну хмарну інфраструктуру їх кінцевим замовникам".
Про компанію DEAC DEAC - європейський оператор дата-центрів заснований у 1999 році і обслуговує клієнтів з більш ніж 40 країн світу. Головна мета діяльності DEAC - це досягнення безперервності бізнес-процесів клієнтів за допомогою оцінки завдань, ресурсів і IТ-потреб бізнесу. DEAC безперервно розвиває інфраструктуру дата-центрів, а також професійну компетентність команди, надаючи широкий спектр нових послуг дата-центрів та IТ-аутсорсингу.
Про компанію ELKO Ukraine Заснована у 1993 році, компанія ELKO Ukraine є одним з найбільших дистриб'юторів продукції, рішень і послуг в області інформаційних технологій в Україні. Входить до групи компаній ELKO Group. Компанія спеціалізується на двох основних напрямках: розробці технологічних рішень і надання послуг з їх впровадження, а також на оптових поставках комп'ютерної техніки. Тісно співпрацює з провідними світовими вендорами - Acer, Advantech, Asus, Axis, Bosch, Broadcom, Crucial, Dell EMC, Getac, HGST, Intel, Lanner, Lenovo, Microsoft, Milestone, Seagate, Silent Circle, Supermicro, TP-LINK, Ubiquiti , Western Digital та інших. Інформацію підготувала: Керівник групи маркетингу та розвитку DEAC Аліна Жижина тел.: +371 6707 2141 [email protected]
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА