12:46 13.05.2017

У 2017 році понад 7 тис. клієнтів ПАТ "Миколаївгаз" стали користувачами "Особистого кабінету"

2 хв читати

У 2017 році понад 7 тис. клієнтів ПАТ "Миколаївгаз" стали користувачами "Особистого кабінету"

Більше як півтора роки споживачі газу Миколаївської області можуть використовувати "Особистий кабінет" на сайті 104.ua. На сьогодні активними користувачами онлайн сервісу стало майже 50 тис. клієнтів ПАТ "Миколаївгаз", з яких приблизно 14% зареєструвалися на сайті вже у цьому році.

Завдяки "Особистому кабінету" споживачам газу стала доступною вся інформація за їх особовим рахунком. Зокрема, вони можуть оперативно передавати показання лічильника, здійснювати оплату онлайн, переглянути історію та зміни за рахунком, дізнатися про розмір субсидії, а також написати фахівцю для отримання консультації чи записатися на прийом до керівництва компанії.

"Особистий кабінет" - це зручний і ефективний інструмент взаємодії між нашими клієнтами та компанією. Уже в цьому році ми отримали більше як 7 тис. нових користувачів. Ті, хто вже мають на сайті свої аккаунти змогли повністю оцінити переваги онлайн сервісу. Адже він дозволяє вирішувати газові питання навіть не виходячи з дому. Таким чином споживач може суттєво зекономити свій час, оскільки йому не потрібно відвідувати каси чи відділів обслуговування та вистоювати у довгих чергах", - розповіла начальник управління клієнтського сервісу ПАТ "Миколаївгаз" Жанна Барановська.

Однією із найпопулярніших функцій "Особистого кабінету" залишається передача показань лічильника та можливість отримати консультацій онлайн. За цей час через сервіс було передано майже 235 тис. показань лічильників та надіслано ще понад 13 тис. письмових звернень. При цьому, функціональні можливості "Особистого кабінету" постійно оновлюється. Зокрема, за побажаннями клієнтів компанії на сервісі завилися такі функції, як завантажити та роздрукувати заяву-приєднання з розподілу та постачання газу, а також рахунок за газ. Окрім того, віднедавна споживачі також можуть скористатися послугою "зателефонуйте мені". Залишивши в спеціальному полі на своїй сторінці "Особистого кабінету" контактний номер, їм перетелефонує оператор контакт-центру компанії.

Щоб стати користувачем "Особистого кабінету" споживачу необхідно пройти всього хвилинну реєстрацію. Для цього необхідно зайти на головну сторінку сайту 104.ua та у полі Реєстрація ввести такі дані: назву компанії; номер особового рахунку та суму останнього платежу, контактний телефон та email.

ПАТ "Миколаївгаз" експлуатує 8,7 тис. км газопроводів. Загальний рівень газифікації Миколаївської області - 72%. Природним газом забезпечено 8 міст, 14 селищ міського типу та 313 сіл області. Ним користується понад 347 тис. сімей, у 79% встановлено газові лічильники. Компанія транспортує приблизно 500 млн. куб. м газу за рік.

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

5 причин, чому стежити за футболом варто на Sport.ua

Тиждень з Київською оперою на Подолі – 22 – 28 квітня

Лана Зеркаль закликає до прискорення інтеграції енергетичних ринків та залучення приватного сектору

Бейсболки: чому варто придбати та як вибрати ідеальну модель

70 тисяч літрів пального передала мережа ОККО для критичної інфраструктури Харківщини – перша віцепремʼєрка

Житловий комплекс компанії DIM "Новий Автограф" отримав поштову адресу

Від класики до стрітстайлу: різноманітність стилів у чоловічому одязі

Кримінальна відповідальність за незаконний обіг наркотиків: поговоримо чесно й без хайпу

Десантники з 80-ї ОДШБр отримали комплекс розвідки та знищення вартістю 50 млн грн від ОККО та "Повернись живим"

ЖК "Воздвиженка" звернулось до Президента та РНБО з приводу ризиків для інституту управління заарештованим майном через дії АРМА

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА